Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Vervoer en transport

Als u wilt fietsen of mountainbiken in Ermelo gaat u naar dit verhuurbedrijf

De omgeving van Ermelo is uitermate geschikt om in te fietsen en mountainbiken. U kunt hier allerlei verschillende goed gemarkeerde routes volgen die u door het bos, over de weide en langs de waterlichamen en de zandvlaktes van dit prachtige stukje Nederland voeren. De makkelijkste manier om dit te doen is door een tweewieler naar keuze te huren bij Van Nijhuis Rijwielen. Deze speciaalzaak heeft alles wat u nodig kunt hebben om een perfecte dag in het zadel door te brengen.

De uitgebreide keuze maakt het nog aantrekkelijker

Bij deze professionele fietsenverhuur in Ermelo kunt u werkelijk alle soorten tweewielers zonder motor huren. Zij hebben naast normale fietsen met versnelling namelijk ook bakfietsen, kinderfietsen, elektrische fietsen, tandems en mountainbikes te huur. Deze kunt u aanvullen met allerlei extra’s zoals een kinderzitje, een aanhanger voor de hond en een helm om uw zekerheid op een mountainbike te garanderen. Zo zorgen ze ervoor dat u optimaal zult genieten van een dagje, weekend of week fietsen of mountainbiken rondom Ermelo.

Speciale routes zorgen voor extra vertier

Als u geïnteresseerd bent in mountainbiken in de omgeving van Ermelo, kunt u één van de drie speciaal aangelegde routes volgen. Deze zijn twee keer tweeëntwintig kilometer en één keer vijf kilometer lang. Ze voeren u door de schitterende natuur en geven verschillende uitdagingen op het gebied van techniek en uithoudingsvermogen. Zo traint u uw kracht, coördinatie en evenwicht en komt u voldaan terug van het avontuur.

Vraag maar raak

De medewerkers van Van Nijhuis Rijwielen uit Ermelo zijn allemaal dol op hun omgeving en trekken er zelf regelmatig op uit om een rondje te fietsen of mountainbiken. Zij weten daardoor precies hoe de verschillende routes in de omgeving erbij liggen. Als u niet zeker weet wat de beste route is voor uw gezelschap, vraag dan bij hen na. Zo weet u zeker dat u met het best passende plan vertrekt.