Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Aanbiedingen

Ben jij opzoek naar een job?

Ben jij afgestudeerd en opzoek naar een job? Of vind jij je huidige baan niet meer uitdagend genoeg en wil een nieuwe start? Denk dan zeker eens aan Traffic Today. We zijn altijd opzoek naar nieuwe online professionals en talenten. Neem een kijkje tussen de vacatures van Traffic Today en wie weet maak je ons vandaag nog enthousiast met jouw sollicitatie!

 

Wat is Traffic Today?

Traffic Today is een digital marketing agency. We willen dus het online zichtbaarheid van jouw onderneming naar de top brengen. Dit doen we door te werken met linkbuilding, zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), sociale media en met de juiste strategie die past bij jouw onderneming. 

 

Hoe gaan we te werk wanneer er een potentiële nieuwe klant is?

We beginnen altijd met een kennismaking. Hierbij hopen we natuurlijk op een goed gesprek waarbij een kop koffie niet mag ontbreken. Het bedrijf en de onderneming leren kennen en meer te weten komen over de doelgroep, willen we tijdens dit gesprek achterhalen. Daarnaast krijgt natuurlijk de klant ook al een eerste indruk van Traffic Today zelf. Als dit gesprek langs beide een positief gevoel geeft, dan gaan we verder naar de volgende stap. Dit is het opzetten van een goede strategie. Een goede strategie is dé eerste uitvoering van een goed onderzoek. Hoe doen de concurrenten het en waar staat de onderneming momenteel op de kaart? Als we dit volledig in kaart hebben gebracht, gaan we over tot stap drie. We gaan over tot het optimaal inrichten van jouw online marketing campagne. We bekijken waar de mogelijkheden tot verbetering liggen om het bedrijf op die manier te laten groeien. Wat ook zeker niet vergeten mag worden, zijn de statistieken. We maken een op maat gemaakt dashboard voor iedere klant. Hierbij kunnen we de statistieken dagelijks realtime analyseren. Op die manier kunnen we op ieder moment van de dag de evolutie bekijken. 

 

Solliciteer vandaag nog bij Traffic Today!

Ben jij helemaal warm geworden van onze aanpak? Zoek dan alvast je cv en neem een kijkje tussen de openstaande vacatures. Van accountmanager tot SEA marketeer kan jij in Antwerpen (België) misschien wil jouw droomjob vinden. Of wil je liever in Nederland werken? Ook in Deventer (Nederland) hebben wij vacatures openstaan van content marketeer, bijbaan tekstschrijver, SEO marketeer en nog veel meer. Ontdek dus zeker alle verschillende jobs bij Traffic Today, en wie weet tot snel!

 

https://www.traffictoday.be/