Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Dienstverlening

Breed assortiment lelies: bestel eenvoudig online bij BULBi.nl

Welkom bij BULBi.nl, dé plek waar u terecht kunt voor een breed assortiment aan lelies. Lelies worden vaak gezien als het symbool voor de schoonheid van de natuur en bij ons vindt u leliebollen in verschillende kleuren, soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar Aziatische lelies, botanische wildsoorten, trompetlelies of Oriental lelies, bij BULBi.nl kunt u eenvoudig online bestellen via onze webshop.

Het planten van leliebollen vereist een goede timing, bij voorkeur in de herfst of het voorjaar. Lelies bloeien meestal aan het begin van de zomer en houden van koele grond en een warme bloem. Onze leliebollen kunnen buiten de vorstperiode geplant worden, wanneer de grond niet bevroren is.

BULBi.nl levert leliebollen aan zowel particulieren als groothandels. Voor bulk aantallen en volle bakken kunt u terecht bij ons groothandelsbedrijf Green Garden Flowerbulbs. Daarnaast zijn wij trots op onze samenwerking met Keukenhof, waar wij duizenden leliebollen leveren aan het bloempark in Lisse.

Ontdek het prachtige assortiment aan lelies bij BULBi.nl en laat uw tuin of bloemstukken stralen met deze kleurrijke en elegante bloemen. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website of neem contact op met onze klantenservice.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten worden eenmalig per order berekend, ongeacht de ordergrootte. Voor het versturen van uw bestelling vragen wij een geringe vergoeding voor het transport, zodat wanneer u kiest voor bloembollen kopen bij BULBI, de bollen in topconditie bij u arriveren. De kosten van de verzending zijn afhankelijk van het land van levering. Voor Nederland bedragen de verzendkosten €5,50. Voor andere Europese landen gelden verschillende tarieven, variërend van €6,00 tot €25,00. Wij streven ernaar om de verzendkosten zo betaalbaar mogelijk te houden, zodat bloembollen kopen en bloemen voor iedereen toegankelijk zijn. U kunt de gewenste week van bezorging kiezen bij het plaatsen van uw bestelling. Bestellingen worden bezorgd door DPD en kunnen maximaal 3 keer worden aangeboden. Na verzending ontvangt u een e-mail met de verzendgegevens en een track & trace-link, zodat u uw bestelling kunt volgen. Neem bij vragen of problemen contact op met onze klantenservice.

Aziatische lelie, de botanische wildsoort, de trompet lelie en de Oriental lelie

De Aziatische lelie, ook wel bekend als Lilium asiaticum, is een prachtige bloem die oorspronkelijk afkomstig is uit Azië. Deze leliesoort staat bekend om zijn opvallende kleuren en bloemblaadjes die naar buiten krullen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals rood, geel, oranje en roze, waardoor ze een vrolijke toevoeging zijn aan elke tuin.

De botanische wildsoort van de Aziatische lelie is een variant die in het wild voorkomt en niet door menselijke selectie is gekweekt. Deze wilde lelie heeft meestal kleinere bloemen en een subtielere uitstraling.

De trompetlelie, ook bekend als Lilium longiflorum, is een andere prachtige leliesoort. Zoals de naam al doet vermoeden, hebben deze lelies grote trompetvormige bloemen. Ze zijn meestal wit van kleur en verspreiden een heerlijke geur. Trompetlelies worden vaak gebruikt in boeketten en bloemstukken vanwege hun elegante uitstraling.

Tot slot hebben we de Oriental lelie, ook wel bekend als Lilium orientalis. Deze leliesoort staat bekend om zijn grote, geurige bloemen en opvallende kleuren, variërend van wit en crème tot roze en paars. Oriental lelies zijn geliefd om hun exotische uitstraling en worden vaak gebruikt als snijbloemen in boeketten en arrangementen.

Kortom, zowel de Aziatische lelie, de botanische wildsoort, de trompetlelie als de Oriental lelie zijn prachtige bloemen die elke tuin of bloemstuk kunnen opfleuren met hun kleuren en elegantie.

https://www.bulbi.nl/