Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Auto's en Motoren

Citroën C4 Cactus viaBOVAG

 

{{external image}}

 

Ben je op zoek naar een Citroën C4? Koop dan de Citroën C4 Cactus viaBovag, althans als je een betrouwbare uitvoering wenst waarmee je veilig en vertrouwd de weg op kunt. Dat kun je toch al in deze Citroën, die als buitengewoon veilig te boek staat. Opvallend aan de Citroën C4 Cactus zijn uiteraard de airbumps, die je ziet op de portieren van de auto en op de voor- en achterbumper.

Opvallend zijn de met lucht gevulde rubberen kussentjes op de portieren

De airbumps zijn rubber kussentjes die met lucht gevuld zijn en voor een groot deel de uitstraling van de auto bepalen. De airbumps moeten de Citroën C4 behoeden voor parkeerschade. Daardoor blijft je auto dus gewoon langer in perfecte conditie. De Citroën C4 Cactus heeft veel van een legendarische voorganger, de Visa. Zowel aan de buitenkant als in het interieur ontdek je opvallend veel overeenkomsten.  Een ding is zeker, de Citroën C4 Cactus is een opvallende auto die onder meer concurrentie heeft van de Peugeot 2008, de Renault Captur en de Dacia Duster. De Citroën C4 Cactus is er in de uitvoeringen Live, Feel, Shine en Business.

Er is altijd een RoadGuard in de buurt

Het is heerlijk rijden in de Citroën C4 Cactus. Toch kun je vroeg of laat eens te maken krijgt met pech onderweg, iets dat altijd ongelegen komt. Moest je voorheen vaak een abonnement hebben op een pechhulpdienst, tegenwoordig doe je een beroep op Road Guards. Dit collectief van monteurs bereik je via de app en binnen een half uur is er iemand bij je. De monteur helpt je snel, waardoor je snel weer de weg op kunt. Mocht dat nou niet lukken, dan wordt sleepdienst Den Haag voor je geregeld. Je betaalt de monteur voor het werk dat hij verricht heeft en je hoeft ook na de hulp geen abonnement af te sluiten. Raak dus nooit in paniek als je met pech te maken krijgt. Er is altijd een RoadGuard in de buurt.