Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Dienstverlening

De diepte in zonder zweverigheid

Wie jij nu bent, vindt zijn oorsprong in je jeugd. Het gezin van vroeger en jouw rol erin heeft invloed op hoe jij als volwassene functioneert. Sommige zaken zijn helder, maar voor de meeste mensen geldt dat er ook ongrijpbare issues zijn. Met de juiste coach en persoonlijke begeleiding kun je onzichtbare patronen ontrafelen. De trainers van De eerste verdieping zijn professioneel opgeleid voor dit soort begeleidingsprocessen. Je kunt er aankloppen voor cursussen op het gebied van NLP en Systemisch Werken. Onderwerpen die veelvuldig aan bod komen zijn:

  • angst;
  • mentale onrust;
  • onverklaarbare fysieke ongemakken;
  • passiviteit;
  • besluiteloosheid.

Velen van ons denken dat dit karaktereigenschappen zijn en dat er “niks aan te doen is”. Maar niets is minder waar! Je wordt niet passief of onzeker geboren. Onrust en lichamelijke klachten zitten niet in je genen. Het zijn kenmerken die je gaandeweg ontwikkelt. Ze vinden hun oorsprong in de verhouding die je had met je ouders, eventuele broertjes en zusjes, leraren, vriendjes en vriendinnetjes en daardoor uiteindelijk met jezelf. 

We geven voorbeelden die ter sprake zouden kunnen komen tijdens een systemisch werken opleiding of een training NLP Practitioner. Je voelt je altijd en overal klein en minderwaardig. Zowel thuis als in je werkomgeving. Zelfs bij vreemden voel je je ondergeschikt. Je bent vaak boos, maar blijft die emotie maar onderdrukken. Want wat zullen anderen wel niet denken als je met de vuist op tafel slaat? Je hebt een grote droom, maar de jaren vliegen voorbij zonder dat je een stap zet in de realisatie ervan. Tijdens de trainingen leer je achterhalen waarom je denkt zoals je denkt, waarom je je voelt zoals je je voelt en waarom je daarnaar handelt. Ook krijg je methodes aangereikt om veranderingen door de voeren. Om wél dat eerste kleine stapje te zetten. Om het ‘gewoon’ te zeggen als het gedrag van iemand je irriteert. En om voor eens en altijd te beseffen dat jij net zoveel waard bent als iedereen.

https://www.1e-verdieping.nl/