Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Dienstverlening

Deze advocaat is werkzaam in Zevenbergen en Roosendaal

Heeft u hulp nodig en bent u daarom op zoek naar een betrouwbare advocaat in Roosendaal of Zevenbergen? Dan is Advocatenkantoor Van Beers de partij die u belt. Bij dit advocatenkantoor werkt Mr. B.P.A van Beers. Mr. B.P.A van Beers is een zeer ervaren advocaat en is gespecialiseerde in meerdere rechtsgebieden. U kunt dus voor uiteenlopende zaken bij dit kantoor terecht. Zij zijn ervaren in dus verschillende rechtsgebieden. Zo kunt u bij hen terecht in het geval van strafbare feiten, bij echtscheidingen, maar ook bij geschillen met particulieren, bedrijven of de overheid. De dienstverlening van dit bedrijf  verspreid zich en is voor zowel particuliere als voor de zakelijke markt.

De vele mogelijkheden van dit advocatenkantoor, bijvoorbeeld: no cure, no pay

Als u een advocaat nodig heeft in Roosendaal of Zevenbergen dan wilt u natuurlijk dat hij van alle markten thuis is. Advocatenkantoor Van Beers biedt u verschillende opties aan. Zo is het mogelijk om een advocaat in te schakelen als u openstaande facturen heeft die niet worden betaald door de klant. Dit kantoor stuurt dan een aanmaning en vervolgens zal de debiteur gaan dagvaarden indien er dan nog steeds niet is betaald. Dit word ook wel: no cure, no pay genoemd. Het is dan zo dat u de advocaat betaalt enkel voor een honorarium als er door de debiteur word betaald. Word er niet betaald? Dan betaald u enkel de administratie- en kantoorkosten. Dit zal een bedrag zijn van €100 euro. U kunt dus voor weinig geld een advocaat inschakelen die werkzaam is in Roosendaal en Zevenbergen.

Neem voor meer informatie contact op met dit kantoor

Wilt u graag een advocaat in schakelen? Neem dan contact op met dit advocatenkantoor in Roosendaal. Zij geven u graag meer informatie over hun diensten, de rechtsgebieden waar ze werken, ook kunnen ze u voorzien van advies tijdens een gratis adviesgesprek. Ga naar de website van dit kantoor en raadpleeg de contactgegevens.