Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Beauty en verzorging

Doe uzelf een plezier met TGIN haarproducten

Bij Sami Hair & Beauty Centre wordt alles op alles gezet om u erbij te helpen om elke dag stralend te beginnen. Daarvoor verkoopt dit bedrijf allerlei topklasse producten die uw lichaam op een natuurlijke manier stijlen. Op hun website kunt u onder andere een uitgebreid aanbod aan TGIN haarproducten bestellen. Dit merk produceert eerlijke, duurzame en betaalbare producten die gemaakt worden van de beste natuurlijke ingrediënten.

Het unieke verhaal van TGIN haarproducten

Het bedrijf TGIN – Thank God It’s Natural – is ontstaan uit een wens om mensen met krullend of golvend haar goede kansen te bieden om dit optimaal te stijlen. De oprichter merkte dat er vooral producten voor steil haar te vinden waren. Daarom begon ze in 2009 een missie om juist mensen met andere soorten haar gelijke kansen te geven om er stralend uit te zien. Ondertussen zijn TGIN haarproducten uitgegroeid tot een voorkeur van veel kappers, schoonheidsspecialisten en stylisten.

De vele voordelen van TGIN haarproducten

Naast de hoge kwaliteit zijn er nog een aantal andere belangrijke redenen dat de experts van Sami Hair & Beauty Centre zo graag TGIN haarproducten verkopen. Ze gebruiken namelijk helemaal geen giftige of vervuilende stoffen in hun producten. Daarnaast testen ze niet op dieren en zorgen ze dat al hun producten fairtrade geproduceerd worden. Een gedeelte van alle winst die gemaakt wordt komt daarnaast terecht bij de TGIN foundation.

Op weg naar een betere wereld

De TGIN foundation gebruikt een gedeelte van de winst die wordt gemaakt op hun haarproducten om zich in te zetten voor een betere wereld. Dat doen ze door in het algemeen bewustzijn te creëren over doorgaande ongelijkheid op basis van gender en afkomst. Daarnaast zetten ze zich in voor vrouwen met kanker. Zij worden geholpen met financiële middelen om hun behandeling te betalen. Ze krijgen ook ondersteuning bij andere aspecten van het proces, zoals het aanvragen van ziekteverlof, transport en kinderopvang.   

https://samihair.nl/product/tgin-honey-miracle-hair-mask-354ml/