Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Aanbiedingen

Drie social media platforms die veel bedrijven onbenut laten!

Ben jij klaar om je content marketing bij Traffic Today te gaan doen? Dit online marketingbureau heeft veel kennis over alles wat er zich in het online landschap afspeelt, waaronder social media. Omdat je met je bedrijf jezelf graag uniek positioneert, kan social media net dat extra zetje zijn dat hiervoor zorgt. In deze blog noemen we drie social media platforms waar Traffic Today jou mee kan helpen, die veel bedrijven nog niet volledig benutten. Lees snel verder!

1. TikTok

TikTok is een platform waarop gebruikers kleine video’s delen, vaak met een humoristische insteek. Veel bedrijven wagen zich hier niet aan, omdat ze denken dat ze geen interessante content kunnen creëren voor dit platform, maar dat is niet helemaal waar. De drempel ligt op TikTok namelijk erg laag, waardoor vrijwel elk soort content kan werken. De tip van TikTok zelf: probeer het niet te professioneel! Laat je volgers zien wat voor leuke dingen jij zoal op kantoor doet, of vertel ze op een grappige wijze over iets actueels in jouw vakgebied en je zult al snel een trouwe volgersgroep opbouwen.

2. Pinterest

Op social media liggen veel advertentiemogelijkheden. Het enige nadeel hiervan is dat het vaak overduidelijk is dat iets een advertentie is. Voor vrijwel elk medium is dit zo, behalve voor Pinterest. Jouw advertentie valt namelijk rechtstreeks in de zoekresultaten van iemand. Uiteraard is het belangrijk dat je wel voldoet aan de eisen van Pinterest: je moet adverteren met kwalitatieve foto’s. Wanneer iemand op jouw post klikt, verschijnt pas dat het een advertentie is, maar zodra dit wordt gedeeld, wordt dit label verwijderd. Een erg effectief marketingmiddel dus, vooral als je zelf een creatief product aanbiedt.

3. Snapchat

Voor bedrijven is een unieke positionering belangrijk. Op een unieke manier adverteren kan hiermee goed helpen. Vooral als jij je wilt richten op een jonge doelgroep is Snapchat erg geschikt. Hier kun je op verschillende manieren adverteren: zo kun je een filter maken die relevant is aan jouw bedrijf, maar kun je ook simpelweg adverteren tussen Stories door. Daarnaast is Snapchat ook een erg geschikt voor Influencer Marketing: vraag een bekend persoon jouw product te promoten en jou hierin te benoemen en je bereikt gemakkelijk een nieuwe, geïnteresseerde doelgroep!

Waarom bij Traffic Today?

Door een rake combinatie van deze media, samen met de traditionele social media zoals Facebook en Instagram, zorgt Traffic Today voor jou voor een unieke positionering. Hierin wordt niet alleen gekeken naar wat je doelgroep wil zien, maar wordt er ook rekening gehouden met hoe dit het best past bij jouw bedrijfsfilosofie. Ideaal dus! 

 

https://www.traffictoday.nl/