Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Particuliere dienstverlening

Een aangepaste auto naar uw wensen, gemaakt door deze experts

Wilt u een auto laten aanpassen voor uw handicap? Of wilt u een bedrijfsbusje laten ombouwen voor gebruik bij personenvervoer? Om wat voor reden u ook een aangepaste auto wilt, de professionals van Anders Autotechniek zijn u graag van dienst. Zij voeren de modificaties uit die u wilt, zodat u gegarandeerd het gewenste resultaat ontvangt. Er zijn bij dit bedrijf oneindig veel mogelijkheden om uit te kiezen, dus vraag deze specialisten gerust naar de mogelijkheden.

Van bedrijfswagen naar buurtbus

Een bedrijfsbusje is niet zomaar geschikt voor het vervoeren van personen. Daarvoor moeten verschillende aanpassingen gedaan worden aan de bestelbus. Als u uw wensen doorgeeft aan dit bedrijf, ontvangt u zeker een uitstekend eindproduct. Zij monteren bijvoorbeeld een spacefloor met rails in de achterkant. Zodat u er stoelen in kunt plaatsen. De indeling bepaalt u dan zelf, uiteraard rekening houdend met de wettelijke eisen. Ook verwijderen deze experts het tussenschot en brengen ze geluidsisolatie aan, zodat de bestelbus een comfortabel voertuig is voor personenvervoer. Als u zich richt op het ophalen en afzetten van rolstoelgebruikers, is het ook mogelijk een oprijplaat te laten plaatsen in de aangepaste auto.

Zelfstandig rijden in een auto die is aangepast aan uw handicap

Als u een handicap heeft, moet u een auto laten aanpassen voor gebruik. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat u volgens de standaarden van het CBR niet genoeg kracht heeft in uw benen om goed te remmen. Deze specialisten lossen dit graag voor u op door een rem te plaatsen met extra rembekrachtiging. Kunt uw benen helemaal niet gebruiken, ook niet om gas te geven? In dat geval installeren deze professionals een paneel waardoor u het gas en de rem met uw handen kunt bedienen. Laat het aanpassen van een auto voor uw handicap daarom over aan dit bedrijf.

Geef uw wensen door aan deze professionals

Heeft u interesse in een aangepaste auto? Bij Anders Autotechniek bent u verzekerd van een topresultaat, welke aanpassingen u ook voor ogen heeft. Als de modificatie die u zoekt niet tussen hun aanbod staat, kunt u contact met ze opnemen om alsnog de mogelijkheden te bespreken.