Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Hobby en vrije tijd

Een Deus-metaaldetector kiezen uit dit brede assortiment

Topmerk XP heeft een serie uitstekende detectoren uitgebracht. De Deus-metaaldetector is dankzij het grote gebruiksgemak een zeer geschikte metaaldetector om als beginner te kopen. Bij Detectiespecialist D.J. Laan in Hippolytushoef, dicht bij Den Helder, heeft u de keuze uit verschillende uitvoeringen binnen de serie. De professionals van deze speciaalzaak helpen u graag de juiste detector te kiezen voor uw toepassing.

Verschillende detectoren van XP Deus die u kunt kopen

In de webshop en in de winkel van deze aanbieder vindt u verschillende detectoren uit de Deus-serie van XP. De XP Deus II, II WS6 master en anderen zijn beschikbaar voor u om aan te schaffen. Het verschil tussen de modellen zit hem in de schijf. U kiest bij de Deus-metaaldetector uit zoekschijven van verschillende afmetingen die gevoeliger zijn of juist niet. Ook heeft u de keuze om er gelijk extra accessoires bij te kopen, zoals een hoofdtelefoon. Hierbij heeft u soms de keuze uit een model dat u onder water kunt gebruiken om naar schatten te duiken.

Is de Deus-serie geschikt voor beginners?

Een Deus-metaaldetector is zeer geschikt voor beginners dankzij zijn hoge gebruiksgemak. Het hoofdmenu is in het Nederlands, wat het gemakkelijker maakt om het toestel in te stellen. Daarnaast is het een all-round toepasbaar model, wat inhoudt dat u het in diverse omstandigheden kunt gebruiken. Ook zijn alle onderdelen van de detector helemaal draadloos én weegt het gehele toestel vaak slechts rond de 1 kg. Kortom, dit model van XP is een goede metaaldetector om te kopen voor een beginner.

Kies uw detector online of ga naar deze winkel

U kunt bij deze specialist uw detector online bestellen via djlaan.nl. Het is ook mogelijk om langs te gaan in de winkel in Hippolytushoef om als beginner een metaaldetector te kopen. Zowel online als in de fysieke vestiging is het mogelijk om deskundig advies te ontvangen om te zien of de Deus-metaaldetector iets voor u is. Neem hiervoor gerust contact met ze op.