Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Industrie

Een gecertificeerde staalhandel in Zeeland

Bormstaal is een gecertificeerde staalhandel uit Kloosterzande in Zeeland. In 1986 is het bedrijf gestart als eenmanszaak, echter door de jaren heen zijn zij gegroeid naar een van de grootste staalbewerkers in de regio. Met een flexibele houding zorgen zij ervoor dat de klant koning is én dat de opdrachten op tijd geleverd worden. Ook voor spoedopdrachten draaien zij de hand niet om.

De kwaliteiten van deze staalhandel uit Zeeland

Als gecertificeerde en ervaren staalhandel in Zeeland staan twee dingen centraal: kwaliteit en afspraken nakomen. Bormstaal vindt het van belang dat u als klant volledig ontzien wordt wanneer u gebruikmaakt van hun diensten. Hierbij maken zij duidelijke afspraken met u, zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn. De kwaliteitseisen dit hun klanten stellen worden gerealiseerd door een team aan vakmensen. Zij beschikken eenieder over de juiste papieren en worden geregeld bijgeschoold, zodat ze op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen in de sector.

Geen opdracht is voor hen te groot

Door een groot en innovatief machinepark voorziet Bormstaal u graag van maatwerk. Alle opdrachten die zijn als staalhandel in Zeeland ontvangen worden met behulp van de machines volledig op maat gemaakt. Tevens maakt het gebruik van innovatieve machines de mogelijkheden voor staalbewerking een stuk groter. Dit resulteert erin dat geen opdracht te groot is voor dit gecertificeerde staalbedrijf. Van een hydraulische plaatschaar tot een CNC-gestuurde kolomboor: u vindt het allemaal terug in het machinepark in Kloosterzande.

Geef uw opdracht door

Staat u op het punt een nieuw project te ontwikkelen en wilt u voor het staalwerk een ervaren staalhandel inschakelen? Bormstaal is dé staalhandel in Zeeland die u graag verder helpt. Zij zijn ijzersterk in snijwerk en dit is ook te zien in de projecten die zij al hebben mogen verwezenlijken. Bekijk hun website voor een overzicht van al hun diensten en neem contact met hen op om de wensen van uw opdracht kenbaar te maken.

https://www.bormstaal.com/