Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Dienstverlening

Een urinoirschot kopen

Bij Sistim, de specialist in sanitaire cabines uit Tynaarlo nabij Groningen, kunt u een urinoirschot kopen voor uw toiletruimte. Met een dergelijk schot biedt u uw mannelijke gasten meer privacy in de openbare sanitaire voorzieningen aan. Het bedrijf verkoopt verschillende soorten urinoirschotten, in drie uitvoeringen. Zo vindt u altijd een schot wat bij de uitstraling van uw toiletruimte past. De product experts van het bedrijf bevestigen voor u de urinoirschotten tegen de wand in uw toiletruimte. Koopt u zes of meer urinoirschotten? Dan rekent u ook nog eens op een vast kortingspercentage. Voor meer informatie over de producten neemt u eenvoudig contact met de specialisten op.

Creëer meer privacy met urinoirschotten in uw toiletruimte

De sanitaire ruimte voor mannelijke bezoekers beschikt vaak over urinoirs die naast elkaar aan de muur hangen. De urinoirschotten die u bij Sistim kunt kopen, worden tussen de urinoirs aan de muur geplaatst, zodat u uw gasten meer privacy kunt aanbieden. Met deze urinoirschotten, ook wel schaamschotten genoemd, oogt uw toiletruimte hygiënischer en professioneler. Door deze schotten aan te brengen in uw toiletruimte, maakt u een bezoek aan de openbare sanitaire voorzieningen aangenamer voor uw gasten. De urinoirschotten worden stevig bevestigd tegen de muur, door middel van onzichtbare bevestiging. Wilt u graag advies over de verschillende producten die u kunt krijgen bij deze specialist? Neem dan contact met hen op, zij staan u graag te woord en voorzien u van deskundig advies met betrekking tot het kopen van urinoirschotten voor uw openbare toiletruimte.

Bestel de urinoirschotten eenvoudig online

Kies voor urinoirschotten van dit bedrijf uit Tynaarlo, nabij Groningen en waarborg de privacy van uw gasten in uw openbare sanitaire ruimte. Elk urinoirschot dat u koopt is van hoge kwaliteit en vergt weinig onderhoud. De schotten kunnen, indien u dat wenst, op maat voor u geproduceerd worden. Heeft u vragen over de producten van de specialist in sanitaire cabines? Neem dan contact op met de product experts en ontvang vrijblijvend deskundig advies.

https://www.sistim.nl/