Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Aanbiedingen

Even niets te doen in de trein? Dit kun je doen met je telefoon!

Je kent het vast wel, je bent onderweg in de trein of de bus onderweg naar een klantafspraak, cursus of iets anders en je merkt dat de verveling toeslaat. Ben jij opzoek naar tips om deze tijd te vullen? Lees dan vooral dit blog artikel.

 

Luister een podcast

Een manier om je tijd te vullen is door te luisteren naar een podcast. Podcasts zijn vaak tussen een halfuur en een uur lang en zijn daarom enorm handig als opvulling voor een reis met het openbaar vervoer. Je kan kiezen uit vele verschillende onderwerpen zoals misdaad, muziek, sport of iets educatiefs. Zo vliegt je reis voorbij en met een beetje geluk leer je iets bij. Onze aanraders voor podcast zijn Kick-off van de Telegraaf, De Universiteit van Nederland of Ted Talk. 

 

Leer iets bij

Zoals eerder aangegeven kun je tijdens het reizen je kennis vergroten door te luisteren naar een educatieve podcast, maar dat is niet de enige manier om iets bij te leren. Tegenwoordig staat het internet vol met informatie waar jij iets aan hebt. Je kan op YouTube of Netflix documentaires bekijken over onderwerpen die jou interesseren of via platforms zoals skillshare udemy

 

Speel een spelletje

Soms is het ook lekker om even te relaxen tijdens het reizen. Je kan op je telefoon een spelletje spelen en zo vliegt de tijd voorbij. Het lijkt misschien niet het meest zinvol, maar dat hoeft niet per se zo te zijn. Wanneer je naar een belangrijke afspraak gaat, waar je een stressvol gevoel van krijgt is het misschien juist een goed idee om een spelletje te spelen en even ergens anders aan te denken. In de App Store van Apple of Android is ruim keuze, van klassieke toppers zoals schaken tot nieuwe hits zoals Brawl Stars.

 

Investeer in crypto

Een andere leuke bezigheid tijdens het wachten is het investeren in crypto, zo kun je namelijk tijd die normaal niet optimaal gebruikt wordt alsnog zinvol invullen. Steeds meer Nederlanders investeren in currencies zoals Bitcoin of Ethereum. Het voordeel van investeren in crypto is dat je ook fractionele munten kan kopen, dat betekent dat je bij Bitcoin niet een hele munt hoeft te kopen van tienduizenden euro’s maar dat een tientje ook al genoeg is. Wil jij Bitcoin kopen? Kijk dan eens op Anycoindirect

 

https://anycoindirect.eu/nl