Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Zakelijke dienstverlening

Het belang van een goede nevelkoeling voor jouw pluimvee

Vraag jij je af wat de voordelen zijn van een goede nevelkoeling voor pluimvee en waar je deze installatie het beste kunt bestellen? Wij hebben het antwoord op al jouw vragen! Een nevelkoeling zorgt ervoor dat jouw pluimvee geniet van een aangename temperatuur. Dit systeem houdt de temperatuur laag zodat het pluimvee niet oververhit raakt. Met deze regulatie draag je bij aan het welzijn van jouw dieren. Daarbij geniet je dankzij een verhoogd welzijn ook van een hogere productie. Maar waar kun je een professionele nevelkoeling voor pluimvee bestellen? Dit doe je bij Komptech in Sambeek. De experts van dit bedrijf hebben al tientallen jaren ervaring in huisvestingssystemen voor pluimvee en zij vertellen jou graag meer over hun innovatieve producten en systemen.

Hoe kan een nevelkoeling zorgen voor een goede temperatuur?

Het vernevelen van water om hiermee een stal te koelen, is al jarenlang een populaire oplossing voor pluimveehouders in Nederland. Bij Komptech vertrouwt u daarom op de kwaliteit van het bekende merk Lubing. Dit merk heeft een systeem ontwikkeld dat werkt met de zeer hoge druk van 70 bar. Deze druk zorgt voor een mist die zich via nozzels in de stal verspreid. Met deze mist kun je warmte aan de lucht onttrekken en stof inbinden. Daarnaast is het mogelijk om hiermee jouw stal in te weken en de luchtvochtigheid te sturen voor jonge kuikens. Je kunt deze nevelkoeling voor pluimvee aansluiten op een Lubing controller, maak ook op een bestaande klimaatcomputer. Daarnaast is het mogelijk om additieven zoals desinfectiemiddelen toe te voegen aan het systeem.

Kies voor de kwaliteit van dit innovatieve systeem

Met een nevelkoeling voor pluimvee van Komptech uit Sambeek haal je dus een innovatief systeem in huis waar je jarenlang plezier van hebt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een nevelkoeling in jouw stal of heb je vragen over deze unieke installaties? Dan kun je altijd even contact opnemen met deze professionals. Zij denken graag mee over een passende oplossing voor jouw bedrijf.

https://komptech.nl/