Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Winkelen

Kappers in Barneveld

Er zijn verschillende kappers in Barneveld waar je terecht kunt voor een nieuw kapsel. Of je nu op zoek bent naar een knipbeurt, kleurbehandeling of permanent, Barneveld biedt een ruime keuze uit verschillende kappers. In dit artikel staan een aantal van de meest bekende kappers in Barneveld beschreven.

Hairdressing G. Blok

Hairdressing G. Blok is een kapsalon in het centrum van Barneveld. De eigenaar, Margreet, is al meer dan 35 jaar ervaren in diverse kappersvakken, waaronder knippen, kleuren, permanenten en het naaien van extensions. Er wordt altijd gezocht naar de juiste stijl die past bij het gezicht van de klant. Hairdressing G. Blok hanteert bovendien prijzen die betaalbaar zijn voor iedereen.

Kapsalon Spijker

Kapsalon Spijker is een familiebedrijf in het centrum van Barneveld en is al meer dan 35 jaar actief. De kapsalon biedt een breed scala aan kappersdiensten, zoals knippen, kleuren en permanenten met behulp van de nieuwste technologie. Bovendien maken ze gebruik van professionele producten zoals Schwarzkopf, Wella en Tigi. Kapsalon Spijker staat bekend om hun professionele en klantvriendelijke team, dat altijd zorgt voor een soepele en aangename sfeer.

Barneveldse Kapsalon

Barneveldse Kapsalon is een full service kapsalon die gespecialiseerd is in knippen, kleuren, permanenten en haarverzorging. Ze maken gebruik van de beste producten en apparatuur voor gebruik bij hun diverse diensten. Ze staan bekend om hun vriendelijke service en de gepersonaliseerde aanpak, waardoor jouw haar zo gezond mogelijk blijft.

Kapsalon Joy

Kapsalon Joy is een kapper in Barneveld die gespecialiseerd is in knippen, kleuren, highlight en permanent. De kapsalon biedt ook andere haarverzorgingsdiensten zoals haarconditionering, verven, föhnen en styling. Ze maken alleen gebruik van professionele producten zoals L’oreal en Schwarzkopf. Daarnaast staat team van Kapsalon Joy bekend om hun enthousiasme, vriendelijkheid en opgeleide kappers.

Deze kappers in Barneveld

Dit artikel heeft een overzicht gegeven van de verschillende kappers in Barneveld Afhankelijk van je favoriete stijl en je budget, kun je een kapper kiezen die het beste bij jou past. Als je meer informatie wilt over kappers in Barneveld, klik dan hier. Conclusie: Barneveld biedt een ruim aanbod aan kappers. Er zijn verschillende kappers met ervaring en kwaliteit. Afhankelijk van je budget en stijl kun je een kapper kiezen die het beste bij je past. Als je meer informatie wilt over kappers in Barneveld, klik dan hier.