Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kies voor een duurzame vuurvast specialist

Voor de bouw van industriële ovens is het zeer aan te raden om een vuurvast specialist in de hand te nemen. Want wanneer dit niet goed gedaan wordt, hangen er veel risico’s aan vast. Vuur brandt slechte installaties zo kapot en het is ook nog eens gevaarlijk voor jouw veiligheid. Neem daarom geen risico’s en laat je installaties door een expert installeren. Zo weet je weet zeker dat alles werkt. Maar waar vind je een vuurvast specialist of een leverancier van betrouwbare vuurvaste materialen?

Levering van vuurvaste materialen van hoge kwaliteit

Een bekend begrip in de branche is Thermiek BV uit Geldermalsen. Zij zijn dé specialist in de engineering en installatie van vuurvast materiaal. Zij beschikken over een groot team aan ervaren experts die je met hun kennis graag persoonlijk adviseren. Ze weten precies wat voor materiaal je waarvoor nodig hebt. Ze leveren met hun grote netwerk aan binnen- en buitenlandse leveranciers vuurvaste materialen van hoge kwaliteit. Voor vuurvaste stenen, beton en bekleding moet je bij hen zijn.

Schakel ze in voor de engineering en bouw van vuurvaste installaties

Naast advies en een snelle levering van hoogwaardige vuurvaste materialen, verzorgen de experts van dit bedrijf ook de bouw van deze installaties. Zo komen graag langs om alles grondig en secuur te installeren. Je bespaart jezelf een hoog gedoe en als je alles door een vuurvast specialist laat uitvoeren. Bij Thermiek BV blijven de  experts opleidingen volgen om de nieuwste technieken te kunnen toepassen. Ze zijn VCA-gecertificeerd en leveren goed werk af.

Neem direct contact met ze op

Daarbij bouwen ze alles op een duurzame manier. Zo dragen ze met jou bij aan een beter milieu. Ze komen graag langs om je verder te helpen met jouw bouwproject. Dus ben je geïnteresseerd in een vakkundige, duurzame vuurvast specialist? Neem dan gemakkelijk contact met dit bedrijf op voor een afspraak.