Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Wijn

Kies voor vernieuwende wijnsoorten en bezoek dit wijnhuis nabij Utrecht

Verkoopt u als wijnwinkel of restaurant unieke wijnsoorten die kleinschalig geproduceerd worden? Dan heeft u waarschijnlijk ook een passie voor wijn. Veel bezoekers van restaurants en wijnwinkels vinden het leuk om steeds een nieuwe wijn uit te proberen, zoals een lekkere Domaine Fiumicicoli. Daarom is het belangrijk om uw assortiment te blijven vernieuwen. Maar waar vindt u nu een goed wijnhuis nabij Utrecht?

Een groot aanbod aan verschillende wijnsoorten

Het is zeker de moeite waard om eens langs te gaan bij Q-Vignes Wijnimport uit Bilt. Deze wijnimporteur heeft een breed assortiment aan verschillende wijnsoorten, die enorm variëren in smaak. Dit wijnhuis uit de omgeving van Utrecht biedt wijnen aan van over heel de wereld. Denk aan bekende wijnstreken in Chili, Zuid-Afrika, Spanje of Italië. Maar ook aan onbekendere wijnsoorten uit Roemenië of Bulgarije. Genoeg aanbod dus voor uw restaurant of wijnwinkel. Zo

Proef de heerlijke smaak van deze wijn

Als uw in de buurt van Utrecht woont, is dit wijnhuis zeer aan te raden. Een van de lekkere unieke wijnen die ze leveren is de Corsicaanse wijnsoort Domaine Fiumicicoli. Bekend om de vernieuwende verrassende smaak. Domaine Fiumicilo heeft een witte wijn die 100% gemaakt is van vermentino. Wijnkenners beschrijven deze wijn als levendig en perfect in evenwicht. Ideaal te combineren met visgerechten. De rode wijn van Domaine Fiumicicoli  heeft smakelijk nuances van kersen en rode bessen, Dit is ideaal te combineren met rood vlees of een kaasplankje.

Kom gerust langs of bestel eenvoudig online

Naast Domaine Fiumcicoli biedt deze wijnwinkel uit de omgeving van Utrecht nog veel meer bijzondere wijnen aan. Bekijk de webshop van Q-Vignes voor het complete aanbod. Zo blijft u uw wijnkaart vernieuwen en geeft u uw bezoekers een extra reden om terug te blijven komen naar uw restaurant of wijnwinkel. Weet u niet welke wijn het beste bij u past? Dan helpen adviseren ze u graag.