Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Architectuur

Led Design Holland verzorgt de verlichting voor winkels, kantoren en bedrijfshallen

Als toonaangevend LED specialist heeft Led Design Holland al bij heel wat bedrijven de verlichting naar een hoger plan getild. Beauty X Amsterdam – de grootste parfumeriewinkel van Nederland met in totaal 10 winkels- is zeer tevreden over LDH. Kijkend naar het uiteindelijke resultaat is dat begrijpelijk. Voor iedere winkel is een lichtplan opgesteld. Hierbij is rekening gehouden met de missie van Beauty X Amsterdam: de meest verrassende beauty winkel van ons land worden. Geen trucs en geen beloftes die niet waargemaakt worden dus. Wel uitstekende service en het op originele manier aan de klant presenteren van topmerken en -producten. Led Design Holland heeft voor Beauty X Amsterdam moderne Ledlampen uitgezocht en geïnstalleerd. Geurtjes, huidverzorgingsproducten en cosmetica worden nu extra goed uitgelicht. Om bepaalde delen in de winkel te accentueren is gebruikgemaakt van Ledlampen die verschillende kleuren licht geven. De maandelijkse energierekeningen van alle Beauty X Amsterdam winkels zijn overigens een stuk lager geworden. De investering zal dus snel terugverdiend zijn.

Speciaal voor Doka in Oss heeft Led Design Holland een innovatief kantoorverlichting LED plan opgesteld. Doka is expert op het gebied van ontwikkeling, productie en distributie van bekistingstechnologie voor de bouw. Het is een internationale firma met 160 vestigingen in 70 landen. Doka staat erom bekend te denken in oplossingen en mogelijkheden. Obstakels en moeilijkheden komen in het vocabulaire niet voor. Hetzelfde kan gezegd worden over LDH! De kantoorruimtes van Doka is Oss zijn allemaal voorzien van duurzame Ledlampen die uitstekend werklicht geven. Rustig licht, dat voor medewerkers een prettige omgeving creëert. Per jaar verbruikt Doka nu 49129 kWh. Dit betekent een besparing van 67%. Jaar in jaar uit!

Wil jij ook een professioneel lichtplan waardoor de lichtkwaliteit verbetert, de productie omhoog gaat én de energienota minstens halveert? Led Design Holland verdiept zich graag in de mogelijkheden. LDH is gevestigd aan het Weidehek 64D in Breda. Op de website staat een routebeschrijving De klantenservice is op werkdagen bereikbaar via 076 – 883300 en info@leddesignholland.nl.

 

https://www.leddesignholland.nl/