Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Zakelijke dienstverlening

Microsoft SQL server beheer uitbesteden

Microsoft SQL server beheer uitbesteden aan NEWMINDS systems

Wanneer uw organisatie volledig afhankelijk is van belangrijke data op servers, dan weet u één ding zeker. Uw server mag nooit uitvallen. Het vormt de hart van uw organisatie en bedrijfsnetwerk waarop alle belangrijke applicaties draaien en data centraal wordt opgeslagen. Bij uitval betekent dit grote gevolgen voor iedereen binnen het bedrijf en eveneens schade aan uw reputatie. Om dat te voorkomen kunt pro-actief de server beheer specialisten inschakelen van NEWMINDS systems. Door op de achtergrond actief mee te kijken naar de ‘gezondheid’ van uw server, kunnen wij tijdig verbeteringen doorvoeren en pro-actief problemen voorkomen voordat ze impact hebben op uw ICT systemen.

Proactief serverbeheer door vakmensen

Wanneer een server niet bereikbaar is spreken we van down-time. Bij NEWMINDS systems zijn onze Microsoft SQL server specialisten getraind en opgeleid om deze down-time altijd te minimaliseren. Eerst geven onze experts u het juiste advies door te kijken naar de actuele wensen en behoeften binnen de organisatie. Wij monitoren hardware 24/7 en kunnen bij storingen direct ingrijpen zodat u zo min mogelijk schade heeft. Valt er een harde schijf uit, dan krijgen we meteen een melding en wordt deze direct vervangen. Voor al dit soort calamiteiten stellen wij meldingen in zodat we direct op de hoogte worden gehouden via e-mail of pushbericht.

Uiteraard worden onze eigen klanten, bij door ons ingerichte servers, altijd voorzien van meerdere schijven, en zou ons advies ook altijd zijn om dat ook binnen uw organisatie te doen door ze in bepaalde RAID opstelling te configureren. Zo kan het systeem doordraaien op één van de andere schijven, terwijl wij ondertussen de defecte schijf vervangen. Dit geldt niet alleen voor schijven, maar bijvoorbeeld ook voor geheugenslots en andere belangrijke componenten.

Slimme software en updates

Monitoren is niet alleen meer passief achterover leunen en alleen ingrijpen wanneer het nodig is. Bij NEWMINDS systems houden we onszelf altijd up to date met de nieuwste software updates, maar ook de nieuwste beveiligingsrisico’s en phising en malware technieken. Ook de komst van ransomware maken het nodig om extra waakzaam te zijn en slim om te gaan met hoe je data het beste kunt beschermen. Dankzij slimme software houden wij uw hardware gezond en operationeel en controleert deze altijd op mogelijke gevaren om deze aan te merken als virus, phishing of malware, zelfs in het weekend en avonduren!

Op de achtergrond draaien onze medewerkers nieuwe beveiligingsupdates voor zowel software als hardware om uw server altijd veilig te houden tegen hackers. Dit doen we zoveel mogelijk ’s nachts zodat uw geen hinder heeft.

Voordelen Microsoft SQL server beheer voor betere performance

Eén van de specialiteiten van NEWMINDS systems is het optimaliseren van een Microsoft SQL server beheer. Dit heeft voordelen op meerdere vlakken:

Sneller maken van applicaties

Ons team kent als geen ander hoe Microsoft SQL werkt. Met deze kennis kunnen we de meest gebruikte webapplicaties (cms, e-commerce, CRM) optimaliseren zodat de server maximaal presteert.

Snellere data presenteren

Een grote winst in snelheid kan bereikt worden door het optimaliseren van databases. Onze IT engineers kijken naar de onderliggende code van applicaties en kunnen zodoende slimme technieken toepassen om data sneller en met minder moeite te presenteren hoe u dat wil.

Betere bezoekerservaring

Of het het nu gaat om het afhandelen van aanvragen, het inschieten van tickets, sollicitaties of aanmeldingen. Ons doel is ervoor om te zorgen dat bezoekers zo’m soepel mogelijke online gebruikerservaring krijgen en het de kunst is om zo efficiënt mogelijk om te gaan met de bestaande infrastructuur.

Vraag nu de gratis ICT scan aan!

Tackel problemen vóórdat het te laat is en vraag en ICT scan aan op onze website. Onze ICT specialisten op het gebied van ICT geven je een onderbouwd advies. Kies voor ICT Hengelo via NEWMINDS en maak een afspraak via +31 74 20 20 112

Plan een afspraak met onze helpdesk
https://www.newmindssystems.nl/