Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Bedrijven

Mobiel uitzoeken

Het is tegenwoordig erg lastig om de juiste telefoon te vinden met het juiste abonnement. Er zijn allemaal aspecten waar je naar moet kijken om jouw nieuwe mobiel aan te schaffen. Welk besturingssysteem wil je? Hoeveel MB’s? Hoeveel belminuten? Welk model wil je? Welke kleur wil je dat jouw toestel heeft? Welke “Price range” hanteer je?

Zoals je ziet zijn er enorm veel aspecten om naar te kijken als je twijfelt tussen welke mobiel en welk abonnement jij graag wilt. Gelukkig zijn er altijd verschillende hulpmiddelen op het internet en zelfs in de fysieke winkels zijn er altijd medewerkers die jou graag willen helpen.

Online vergelijken

Om de juiste telefoon te vinden, moet je eerst weten welke software je moet gebruiken. Geef je de voorkeur aan iOS of Android? Als u dit niet weet, is het handig om de juiste prijs te bepalen. Naast je telefoon heb je naast wifi ook een provider nodig om te internetten en natuurlijk heb je ook een provider nodig om te kunnen bellen. De ene aanbieder biedt abonnementen aan tegen een lagere prijs dan een andere aanbieder. Tegenwoordig is het vinden van de juiste telefoon en abonnement erg ingewikkeld, maar gelukkig kun je nu gemakkelijk je telefoonabonnementen vergelijken op internet. U kunt filteren op de apparaten die u wilt en het aantal MB en belminuten dat u wilt. Vind het beste telefoon abonnement dat jij graag wilt met een online vergelijker!

Dealmobiel

Er zijn meestal hoge kortingen op verschillende apparaten en abonnementen. Deze kortingen worden meestal op verschillende tijdstippen van het jaar tegelijkertijd aangeboden. Zo bieden KPN en T-Mobile vaak soortgelijke kortingen aan, zoals iPhone 12 met onbeperkt internet en onbeperkte gesprekstijd. Om niet vaak over te stappen van de websites van alle aanbieders naar het volgen van alle deals, gaat u eenvoudig naar de website dealmobiel.nl. Op deze site zie je eenvoudig een overzichtelijk overzicht van alle deals, je kunt bijvoorbeeld ook verschillende telefoonabonnementen vergelijken. Naast het vergelijken van telefoonabonnementen is het ook mogelijk om de beste mogelijkheden voor sim only’s te bekijken of de beste opties voor jouw internet, tv en bellen ofwel, je alles-in-één abonnement te vergelijken met allerlei verschillende internetproviders etc.