Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Auto's en Motoren

Mobiele laadkabel type 2

Ben je op zoek naar een efficiënte manier om je elektrische voertuig op te laden? Dan is een mobiele laadkabel type 2 wellicht de perfecte oplossing voor jou. Deze kabel is speciaal ontworpen om je elektrische auto snel en veilig op te laden, waar je ook bent.

Met een mobiele laadkabel type 2 heb je de vrijheid om te laden waar en wanneer je maar wilt. Of je nu onderweg bent naar je werk of op reis, je hebt altijd de mogelijkheid om je voertuig op te laden met deze handige kabel. Het enige wat je nodig hebt, is een stopcontact en je kunt weer zorgeloos op pad.

Deze laadkabel is geschikt voor alle soorten elektrische voertuigen met een type 2 aansluiting. Of je nu een elektrische auto, een hybride voertuig of een elektrische fiets hebt, deze kabel is de perfecte keuze. Daarnaast is de kabel compatibel met de gangbare laadpalen en laadstations, zodat je overal gemakkelijk kunt opladen.

Met een mobiele laadkabel type 2 hoef je je nooit meer zorgen te maken over een lege accu. Je kunt altijd en overal je elektrische voertuig opladen en zo genieten van een zorgeloze rit. Kies voor gemak en efficiëntie met een mobiele laadkabel type 2 voor je EV.

De meeste autofabrikanten leveren zonder extra kosten een oplaadkabel bij de auto. Deze kan echter meestal alleen aan een Schuko stopcontact worden opgeladen. Een uitzondering is Tesla met de UMC (Tesla Mobile Connector), die via CEE16 ook met 11 kW kan laden. Mobiele laadstations kunnen de lader van de fabrikant aanvullen en dienen als vervanging van een wallbox. De functie is identiek aan die van een Type 2 laadkabel, maar het mogelijke laadvermogen is aanzienlijk hoger. Afhankelijk van het type stopcontact zijn laadvermogens van 3,7 kW tot 22 kW mogelijk. Dit betekent dat bestuurders van e-auto’s bij vrijwel elk stopcontact kunnen “tanken”. Het voordeel van een mobiele laadkabel is dat deze kan laden bij:

– aan het stopcontact voor huishoudelijk gebruik (vakantiehuis, camping),

– in hotels, werkplaatsen, landbouw met de CEE 16 en 32 stekkers rood,

– op campings met een CEE 16 stekker blauw

Geef jezelf dus meer flexibiliteit met een mobiele laadkabel type 2!

Als je op zoek bent naar een efficiënte manier om je elektrische voertuig op te laden, dan is een mobiele laadkabel type 2 wellicht de perfecte oplossing voor jou. Met deze kabel kun je je elektrische auto snel en veilig opladen, waar je ook bent. Of je nu onderweg bent naar je werk of op reis, met een mobiele laadkabel type 2 heb je altijd de vrijheid om te laden waar en wanneer je maar wilt. Deze kabel is geschikt voor alle soorten elektrische voertuigen met een type 2 aansluiting, inclusief elektrische auto’s, hybride voertuigen en elektrische fietsen. Bovendien is de kabel compatibel met gangbare laadpalen en laadstations, zodat je overal gemakkelijk kunt opladen. Met een mobiele laadkabel type 2 hoef je je nooit meer zorgen te maken over een lege accu. Kies voor gemak en efficiëntie met een mobiele laadkabel type 2 voor je elektrische voertuig.