Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Woningen

Northsea Invest koopt alle soorten huizen op. Verkoop uw huis direct aan Northsea Invest

Northsea Invest is een landelijke opkoper van alle soorten huizen. Northsea Invest wordt gevormd door enkele ervaren vastgoed ondernemers. Omdat er gewoon veel vraag is naar partijen die direct een woning kunnen kopen, in combinatie naar de enorme vraag naar meer woon- en huurhuizen, is het zaak voor Northsea Invest om uit te breiden in Nederland.

Want Northsea Invest houdt zich namelijk bezig met het opkopen van woonhuizen. Daar waar bedrijfspanden en beleggingspanden de focus was van de ondernemers, licht de nadruk nu op woonhuizen. In Nederland is het zo dat er te veel bedrijfspanden zijn en te weinig te verhuren huizen en te kopen huizen. Maar kijkend naar de te kopen huizen, zit de markt vol met klushuizen of te dure huizen. De te dure huizen kunnen vaak beter gesplitst worden, zodat het stuk vastgoed (wat het in wezen is) beter aansluit op de behoeften van de Nederlander. En huizen die aangemerkt worden als klushuis, worden in korte tijd opgeknapt door professionele vastgoed verbouwers. Want Northsea Invest bestaat ook uit mensen uit de bouw- en aannemingswereld. Een huis omtoveren, splitsen of verbouwen is in no-time gepiept. Echter kosten de materialen steeds meer en daar hebben particulieren geen zin meer in. En dat is dus een extra oorzaak waardoor vastgoed duurder wordt en nieuwbouwhuizen altijd erg geliefd zijn bij zowel starters als doorstromers: het ontbreekt aan dure en noodzakelijke onderhoudsrondes.

Northsea Invest werkt landelijk en kan elk soort probleem aan. Het koopt alle soorten huizen, van nieuwbouwhuis tot klushuis. Maar ook leegstaande of verhuurde huizen en zelfs bedrijfspanden zijn zeer welkom.

https://northsea-invest.nl/huis-verkopen/