Online marketingbureau helpt KMO’s

Online marketingbureau SCORE uit Turnhout helpt KMO’s om zich te profileren op het internet. Niet alleen een online brochure, maar het volledig bouwen van een website en webshop hoort tot de mogelijkheden. Het ontwikkelen van content is een aandachtspunt waar veel tijd in kruipt. Bedrijven hebben nog aleens de neiging om productinformatie van de fabrikant over te nemen. Het jammere is dat deze content reeds op het internet is gepubliceerd. Door de informatie over te nemen veroorzaak je duplicate content. Dit wordt door Google afgestraft als plagiaat. De site waar de informatie is geleend gaat omhoog en de site waarop het is geplaatst ondervind een neergang. 

Promotie

Nadat de website of webshop is gebouw wordt deze geïndexeerd. Dit is echter onvoldoende om een top 10 ranking te krijgen. Er dienen promotie werkzaamheden te worden uitgevoerd. Deze expertise heeft SCORE ook in huis. Door het plaatsen van kwaliteitsvolle links krijgt website ‘Google juice’. Kracht komt binnen van waardoor de content nog meer wordt gewaardeerd. Dit in combinatie met allerlei uitingen op social media. 

Content

Hoe je het ook bekijkt, het is de content die ervoor zorgt dat een website gaat bijdrage aan de bedrijfsresulaten. Vind je dit te lang duren, dan kun je SEA-activiteiten overwegen.

 

https://www.score-worldwide.com