Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Dienstverlening

Schakel deze expert in voor de keuring van uw verwarmingsketel

Een verwarmingsketel valt niet erg op, waardoor een keuring vaak vergeten wordt. Het wordt vaak netjes weggewerkt in de keuken of in een kast. Zo stoort het niet bij uw interieur, verwarmingsketels kunnen namelijk erg groot zijn. Ondanks dat ze niet opvallen, hebben ze wel een belangrijke functie. Ze regelen het verwarmen van uw huis of kantoorpand. U wilt natuurlijk dat er iets mee gebeurt en in de kou moet zitten. Zeker niet in de winter. Dan is het niet meer uit te houden in huis. Voorkom vervelende situaties door op tijd een keuring in te plannen voor uw verwarmingsketel.

Ze zijn volledig gecertificeerd

Maar waar vind u een bedrijf dat de keuring van uw verwarmingsketel professioneel doet voor een scherpe prijs? K.K. Brandertechniek uit Vught is de expert in het keuren, onderhouden en repareren van verwarmingsketels. Laat uw verwarmingsketel keuren door deze gecertificeerde professionals. Zij zijn volledig SCIOS gecertificeerd en kunnen elk type verwarmingsketel voor u keuren, onderhouden en repareren. Heeft u bijvoorbeeld een Scope 10 die toe is aan onderhoud? Dat is geen enkel probleem bij hun.

Neem geen risico’s

Net als bij het onderhoud van een Scope 10 is het bij alle verwarmingsketels belangrijk om op de brandveiligheid te letten. De meeste huisbranden ontstaan namelijk door het verwaarlozen van een verwarmingsketel. Loop geen onnodige risico’s en laat deze professionals tijdig langskomen om uw verwarmingsketel grondig te keuren. Dan kunt u weer jaren vooruit. Ze zijn maar liefst 24 uur per dag bereikbaar. En dat het gehele jaar. Dus u kunt op elk moment bellen. K.K. Brandertechniek staat namelijk ook voor service. Ze denken graag met u mee.

Benader ze voor een afspraak

Dus bent u nog op zoek naar Scope 10 onderhoud? Ga dan niet verder op zoek. Naast Scope 10 onderhoud, onderhouden ze nog veel meer type verwarmingsketels. Scrol door de website voor meer informatie en benader ze voor het maken van een afspraak. Dan komen ze zo snel mogelijk bij u langs.