Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Gezondheid

Sta weer vrolijk op met een snurkbeugel op maat

Woont u samen met uw partner, maar slaapt u niet samen door zijn of haar gesnurk? Dat is een probleem dat vaker voorkomt dan men denkt. Snurken haalt u uit uw slaap en is moeilijk te verhelpen. Na verloop van tijd kan het zoveel irritatie geven dus u besluit om gescheiden te slapen. Dit is erg vervelend en komt helaas te vaak voor. Met een anti-snurkbeugel is dit gelukkig niet meer nodig. Met een snurkbeugel op maat wordt het snurken verholpen en kunt u weer fijn met uw bedpartner samen slapen.

Ze beschikken over een Trios-gebitscanner

Zlaap uit Broek in Waterland is de expert in het ontwerpen en produceren van een hoogwaardige snurkbeugel op maat. Om een anti-snurkbeugel aan te schaffen, maakt u eerst een afspraak voor een adviesgesprek. Dan komen ze gratis langs om uw kaakmobiliteit, gebit en de gezondheid van uw tandvlees te controleren.  Daarbij maken ze een driedimensionale scan, zodat ze uw snurkbeugel precies op maat kunnen maken. Ze beschikken over een geavanceerde Trios-gebitscanner die is geproduceerd met de nieuwste 3D-printtechnologie.

Een anti-snurkbeugel lost het snurken op

Een anti-snurkbeugel wordt ook wel een mandibulair repositieapparaat genoemd en lost het snurken bij maar liefst tweeënnegentig procent van de gebruikers op. Dit komt doordat de snurkbeugel op maat uw onderkaak in positie houdt, waardoor uw luchtpijp mooi open blijft staan. Dit zorgt er voor dat de luchtstroom niet onderbroken wordt. De anti-snurkbeugel staat bekend om zijn effectiviteit.

Slaap niet langer apart en bestel een snurkbeugel

Heeft u enorm veel last van gesnurk en slaapt u zelfs apart van uw bedpartner? Dat is nergens voor nodig. Maak nu een afspraak met de specialisten van Zlaap en laat een snurkbeugel op maat maken. Heeft u nog vragen? Ga dan nu naar Zlaap.nl voor meer informatie. U kunt altijd contact met ze opnemen voor advies.