Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Verbouwen

Stijlvolle en praktische panelen met steenstrips

Heeft uw woning extra isolatie nodig, maar wilt u wel dat dit op een stijlvolle manier gebeurt? Gevelisolatie met steenstrips is dan waar u naar op zoek bent. Deze steenstrips worden namelijk op speciale panelen geplakt, waardoor de strips eenvoudig geplaatst kunnen worden. Deze voorzetpanelen vormen zo een eenvoudige oplossing voor de tochtproblemen. Daarnaast benadrukken deze panelen het nostalgische karakter van uw woning, waardoor deze er nóg mooier uit gaat zien.

Eenvoudig effectieve en mooie gevelisolatie

Goede gevelisolatie met steenstrips ziet er niet alleen prachtig uit en is eenvoudig te plaatsen, maar ook is het onderhoud van de panelen met steenstrips heel eenvoudig. U kunt een laklaag aanbrengen op de panelen, waarmee u voorkomt dat de panelen vies worden of verkleuren. Door al deze factoren vormen panelen met steenstrips de ideale gevelisolatie. Deze vorm van isolatie is ideaal voor oudere woningen zoals woonboerderijen, die zo goed geïsoleerd worden. Het karakter van de woning komt hierbij niet in het geding. De steenstrips zijn er namelijk in diverse kleuren en kleurstellingen en met diverse motieven. Hierdoor passen de steenstrips altijd perfect bij de sfeer van uw woning, zodat u de komende jaren met veel plezier in uw woning blijft wonen.

Bekijk alle mogelijkheden in de showroom

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van gevelisolatie met steenstrips? Bezoek de showroom van Isoklinker Nederland in Reeuwijk, niet ver van Gouda. Woont u niet in deze regio? Stel uw vragen dan telefonisch of via e-mail. Men legt dan alles geduldig uit, en voorziet u van persoonlijk advies. Als u een keuze gemaakt heeft tussen alle mogelijkheden, dan maakt u met hen een afspraak voor het plaatsen van de gevelisolatie, wat kan gebeuren in een dag. De panelen hoeven alleen maar geplaatst te worden voor de buitenmuren, en hieraan vastgemaakt te worden. Zo zit u er op een eenvoudige manier warmpjes bij.