Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Dienstverlening

Thuis trainen met de EMS trainer van StimaWELL

Voorheen kon je alleen via de fysiotherapeut of de sportschool met ondersteuning van EMS sporten. Er is gelukkig nu een apparaat beschikbaar waarmee je zelf thuis kan sporten, namelijk de EMS trainer van StimaWELL.

StimaWELL is onderdeel van het Duitse Schwa-Medico. Al langer dan 40 jaar worden medische apparaten voor elektronische therapieën ontwikkeld en geleverd door StimaWELL. Het allernieuwste en beste apparaat dat geheel geschikt is voor thuistraining is de EMS trainer. Of je nu je spieren sterk wilt maken en houden, wilt afvallen of cellulitis wilt verminderen, de EMS trainer geeft de juiste ondersteuning voor elk doel.

Het EMS trainer apparaat van StimaWELL is uitgerust met 70 trainingsprogramma’s en 40 ondersteunende video’s. Gebruik je EMS als buikspiertrainer? Of als vetverbrandingsapparaat? Het maakt niet uit, bij elk type training ontvang je een heldere uitleg, zodat jij precies weet wat je moet doen. Wanneer je het EMS apparaat voor de eerste keer gaat gebruiken komt een van onze opgeleide EMS instructeurs van te voren uitleg geven over het apparaat. Je kunt ervoor kiezen om de instructeur bij jou thuis langs te laten komen, je kunt ook uitleg krijgen van een instructeur via video bellen.

20 minuten per training, 2 keer per week

Een EMS training is intensief omdat je alle hoofdspiergroepen in één trainingssessie traint. Daarom heeft een EMS training slechts de duur van 20 minuten. Ook mag je de EMS training maximaal twee keer per week uitvoeren. Ons advies is om na een training in ieder geval 72 uur te pauzeren en rusten. Dit geldt voor zowel beginnende sporters als voor gevorderde sporters. Wanneer je een zeer gevorderde EMS sporter bent kan je kiezen om te trainen met een verhoogde impuls intensiteit, in plaats van langer te trainen.

Huur het EMS apparaat voor 3 maanden

Wil jij graag thuis aan de slag met sporten? De EMS training kosten staan je hierbij in ieder geval niet in de weg. Om te voorkomen dat je hoge kosten moet maken om het EMS apparaat aan te schaffen, heeft StimaWELL een prachtige huuroptie! Voor €249,- huur je 3 maanden lang het EMS trainingsapparaat, het 12-kanaals stimulatiepak en de set met 4 neopreen bandelektroden.

Het abonnement stopt automatisch na 3 maanden. Ideaal natuurlijk! Wil je langer thuis blijven trainen? Dan verleng je gewoon eenvoudig je abonnement.

https://ikwilstimawell.nl/