Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Eten en drinken

Tips voor het laten bezorgen van een lunch op kantoor

1. Kies een betrouwbare cateringservice

Het vinden van een betrouwbare cateringservice is essentieel voor een succesvolle lunchbezorging op kantoor. Doe wat onderzoek naar verschillende opties en lees reviews om ervoor te zorgen dat je een service kiest die kwaliteit, betrouwbaarheid en goede klantenservice biedt.

2. Plan de lunch op tijd

Zorg ervoor dat je de lunch op tijd plant en de bestelling plaatst bij de cateringservice. Vermijd last-minute stress door ruim van tevoren een lunchdatum en tijd af te spreken. Dit geeft de cateringservice voldoende tijd om de bestelling voor te bereiden en op tijd op kantoor af te leveren.

3. Stel een gevarieerd menu samen

Houd rekening met de verschillende smaken en dieetwensen van je collega’s bij het samenstellen van het lunchmenu. Zorg voor een gevarieerde selectie van broodjes, salades, warme gerechten en eventuele vegetarische of veganistische opties. Zo kan iedereen van de lunch genieten.

4. Communiceer duidelijk met de cateringservice

Geef de cateringservice duidelijke instructies over de levering van de lunch op kantoor. Geef aan waar de bestelling moet worden afgeleverd en zorg ervoor dat er iemand aanwezig is om de bezorging in ontvangst te nemen. Maak ook afspraken over eventuele extra benodigdheden, zoals servies, bestek en servetten.

5. Zorg voor voldoende eten en drinken

Schat het aantal aanwezige collega’s en gasten goed in om ervoor te zorgen dat er voldoende eten en drinken is voor iedereen. Niets is vervelender dan te weinig voedsel hebben tijdens een lunch op kantoor. Overleg met de cateringservice over de juiste hoeveelheden en vraag om advies als je twijfelt.

6. Ruim op na de lunch

Zorg ervoor dat je na de lunch de eetruimte opruimt en eventuele restjes weggooit. Laat de cateringservice weten of er vuilnisbakken beschikbaar zijn voor het weggooien van afval. Een opgeruimde omgeving is niet alleen prettig, maar ook respectvol naar de cateringservice toe.

Met deze tips ben je goed voorbereid om een lunch op kantoor te laten bezorgen. Geniet van een heerlijke maaltijd zonder gedoe!