Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Mode en Kleding

Tips voor woon-werkverkeer tijdens regenachtige dagen

Tips voor woon-werkverkeer tijdens regenachtige dagen

Als je met het openbaar vervoer naar je werkplek reist, weet je uit de eerste hand hoeveel moeite het kan zijn. De meeste mensen besteden hun tijd thuis liever aan iets anders. Maar als het op regenachtige dagen aankomt, kan er altijd iets mis gaan. Het is misschien niet leuk als je ochtendroutine wordt verpest door de regen, maar er zijn nog steeds manieren om het jezelf gemakkelijker te maken. Een van de beste tips die je kunt volgen bij het reizen tijdens regenachtige dagen is om altijd een mooie regenjas dames te dragen. Dit is belangrijk voor je om droog te blijven tijdens.

Draag een regenjas

Wanneer de weersvoorspelling regen voorspelt, pak dan een regenjas winter dames in. Het is beter om voorbereid te zijn dan in de regen te worden betrapt met niets anders dan je paraplu. De meeste regenjassen zijn gemaakt van stof die geen water doorlaat, zodat je ze op regenachtige dagen kunt dragen zonder nat te worden. Het water gaat niet door het materiaal. Het zal er gewoon overheen stromen. Het wordt vaak samen met een regenbroek gedragen om een ​​volledig regenpak te maken. Mensen dragen het nu op regenachtige dagen. Iedereen zou deze geweldige veiligheidsuitrusting moeten hebben.

Neem een ​​paraplu mee

Afgezien van het meenemen van een regenjas dames rains, is het belangrijkste om te onthouden om een paraplu mee te nemen tijdens regenachtige dagen. Je moet niet alleen een regenjas en laarzen in je tas hebben, maar je moet ook altijd een paraplu bij je hebben. Zorg er bij het kiezen van een paraplu voor dat het materiaal stevig genoeg is voor winderige omstandigheden. Probeer een aantal verschillende stijlen uit voordat je een keuze maakt. Verschillende paraplu’s bieden verschillende niveaus van dekking en bescherming tegen het weer. Wanneer je je paraplu gebruikt, moet je deze tussen jezelf en de regen houden, zodat alleen de luifel zichtbaar is.

Gebruik een hoodie of een hoed

Gebruik een hoodie of een hoed om je hoofd droog te houden. Als je met het openbaar vervoer reist, is dit vooral belangrijk als je lang haar hebt en het niet wilt verpesten. Gebruik een bandana, sjaal of zakdoek om je mond en neus te bedekken tegen de regen. Zo voorkom je ook dat de bril beslaat. Dit kan het namelijk moeilijk maken om te zien waar je heen gaat bij hevige regen.

 

Fiets met spatborden

Voor woon-werkverkeer in de regen kun je het beste fietsen met spatborden. Fietsen met spatborden zijn beter dan op een motor of scooter rijden. Het helpt ook om terug spatten te minimaliseren, zodat je handen en voeten niet zo nat worden als je door plassen gaat. Fietsen met spatborden is ook veiliger dan andere vervoerswijzen tijdens slechte weersomstandigheden. Het is omdat bestuurders van auto’s en vrachtwagens je gemakkelijker kunnen zien.

Zorg ervoor dat de ruitenwisser van je auto nieuw zijn en goed werken

Als je je ruitenwissers niet laat controleren, kunnen ze hun werk niet doen. Als je ruitenwissers hun werk niet goed kunnen doen, dan ga je een slechte tijd hebben op de snelweg. Zorg er dus voor dat je ruitenwissers goed werken als je op reis gaat tijdens regenachtige dagen.