Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Auto's en Motoren

Voor een goede apk-keuring van uw auto kunt u bij dit autobedrijf in Odijk terecht

Verloopt de apk van uw wagen binnenkort en wilt u deze laten verlengen bij een autobedrijf in Odijk? Autobedrijf Onwezen staat voor u klaar! Al flink wat jaren zijn zij dé garage nabij Bunnik voor al het auto-onderhoud. Laat de apk van uw auto daarom ook niet verlopen en laat de monteurs van deze autogarage de apk-keuring van uw auto verlengen.

Dit autobedrijf in Odijk keurt alle merken en soorten auto’s

Het maakt niet uit wat voor type auto u rijdt. Autobedrijf Onwezen in Odijk keurt hem voor u! Hun monteurs beschikken over de kennis waarmee zij alle merken en soorten auto’s kunnen keuren, onderhouden en repareren indien dit nodig is. Hierdoor hoeft u niet meer naar de merkdealer te gaan voor standaard onderhoud en u zult dit zeker merken in uw portemonnee. U zult welk denken “maar waarom dan?”, het is namelijk zo dat deze garage, met klanten in de wijde omgeving van Bunnik, vaste tarieven hanteert voor het onderhoud aan uw auto. Zo weet u van tevoren al wat de kosten zullen zijn. Uiteraard is het niet te voorkomen dat er een keer extra kosten gemaakt moeten worden om ervoor te zorgen dat uw auto door de apk-keuring komt. Echter zijn de medewerkers van deze autogarage in Odijk, de eerste die aan de telefoon hangen met u om de extra kosten te bespreken. Aan het einde willen u beiden dat uw wagen goedgekeurd wordt voor vele veilige kilometers.

Laat uw apk niet verlopen en neem contact met hen op

Aangezien een apk-keuring verplicht is in Nederland, raadt Autobedrijf Onwezen uit Odijk u streng aan om deze op tijd te laten verlengen. Zo voorkomt u niet alleen veel gedoe, maar uw auto wordt ook tijdig onderhouden. Mocht er dan toch iets gerepareerd moeten worden, dan is er nog tijd voordat de apk afloopt. U kunt eenvoudig een afspraak maken bij deze garage in de buurt van Bunnik door contact met hen op te nemen.