Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Zakelijk

Was zijn VoIP diensten en waarom is het de toekomst?

Tegenwoordig zijn veel kantoren en evenementen nog gewend aan traditionele telefoons. Maar ook in de telefonie-industrie is er een revolutie gaande – en GIGTECH staat in de voorhoede met hun unieke VoIP-oplossingen. Ideaal voor op tijdelijke of vaste locaties. Lees alles over onze VoIP diensten.

 

Wat is VoIP en waarom is het relevant?

VoIP diensten, of Voice over Internet Protocol, stellen gebruikers in staat om telefoongesprekken te voeren via internet in plaats van traditionele telefoonlijnen. Dit is niet alleen betrouwbaarder, maar biedt ook meer flexibiliteit en schaalbaarheid. Bovendien heeft GIGTECH het beheer van een redundant uitgevoerde centrale, wat betekent dat er altijd een back-up beschikbaar is om ononderbroken service te garanderen.

 

Voordelen van GIGTECH VoIP-oplossingen

Aan VoIP-oplossingen zitten verschillende voordelen. We hebben de 5 belangrijkste voordelen voor je opgesomd:

 

Voordeel 1: De keuze van toestellen

Bij GIGTECH begrijpen we dat elk bedrijf of evenement uniek is met zijn eigen communicatiebehoeften. Daarom bieden we een breed scala aan VoIP oplossingen. e leveren vaste toestellen van de merken Siemens of Yealink, in bureau of draadloze DECT-uitvoering. Uiteraard zorgen we er desgewenst voor dat je oproepen op zowel vaste als mobiele toestellen handmatig en automatisch kunt doorschakelen naar collega’s. Ook kunnen we ervoor zorgen dat alle telefonie standaard via het kantoornummer verloopt.

 

Voordeel 2: Integratiemogelijkheden

In de moderne business is naadloze communicatie essentieel. Daarom biedt GIGTECH’s VoIP de mogelijkheid om je vaste nummer te koppelen aan je mobiele telefoon. Dit betekent dat je altijd bereikbaar bent, zelfs als je onderweg bent. Bovendien, dankzij specifieke apps, kun je via je mobiel bellen met alle kwaliteit en functionaliteit die je zou verwachten van een geavanceerde VoIP-centrale.

 

Voordeel 3: Flexibele call-flows

Een efficiënte en vlotte communicatie is de ruggengraat van elk succesvol bedrijf. Met GIGTECH’s VoIP-oplossing kun je de routing van inkomende gesprekken volledig aanpassen aan jouw organisatorische behoeften. En voor bedrijven die veel oproepen verwerken, bieden we geavanceerde callcenterfaciliteiten die je helpen om elke oproep professioneel en efficiënt te beheren.

 

Voordeel 4: Altijd bereikbaar

In onze 24/7 wereld is het cruciaal om altijd bereikbaar te zijn. Of je nu op kantoor bent, thuis werkt of op een evenement, GIGTECH’s VoIP zorgt ervoor dat je altijd verbonden blijft. En door alle oproepen via je kantoornummer te laten verlopen, zorg je voor een consistent en professioneel imago, waar je ook bent.

Voordeel 5: Tijdelijke en permanente ICT voorzieningen

Of je nu snel internet nodig hebt voor een tijdelijk evenement of een robuust en veilig permanent netwerk voor je bedrijf, GIGTECH heeft de oplossing. Onze experts hebben uitgebreide ervaring met zowel tijdelijke als permanente ICT-oplossingen. En met onze 24/7 monitoring kun je erop vertrouwen dat je netwerk altijd optimaal presteert, zonder onderbrekingen.

 

Jouw partner in ICT oplossingen tijdelijk en vast

Bij GIGTECH draait alles om het bieden van oplossingen die aan jouw specifieke eisen voldoen. We werken nauw met je samen, van het begin tot het eind, om ervoor te zorgen dat jouw telecommunicatiebehoeften worden vervuld. We begrijpen het belang van telefonische bereikbaarheid in de hedendaagse zakenwereld en we zijn er om ervoor te zorgen dat je nooit een beat mist.

 

Ben je klaar om de overstap naar VoIP te maken en te profiteren van alle voordelen die het te bieden heeft? Neem vandaag nog contact op met GIGTECH en laat ons je helpen bij het betreden van de toekomst van telefonie.