Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Hobby en vrije tijd

Wat is een zeilring voor materiaal en waarvoor wordt deze gebruikt?

 

Onder zeilringen worden eigenlijk een groot formaat nestelringen verstaan. Een zeilring is eigenlijk wat de naam al aangeeft: een soort ring, die doorgaans wat groter is en in dekzeilen en soms ook tentdoeken gebruikt kan worden. Het doel is om een gat in het dekzeil te verstevigen, zodat er touw of een bepaald type bevestiging aan het zeil gemaakt kan worden zonder dat het zeil gaat uitscheuren. Zeilringen zijn beschikbaar in uiteenlopende soorten, materialen, formaten en kleuren, al naar gelang de gewenste toepassing van de zeilring.

 

Wat is er zo fijn aan goede zeilringen? De voordelen op een rijtje

 

Een sterke zeilring is belangrijk om dekzeilen veilig te kunnen gebruiken. Met name vrachtwagenchauffeurs en mensen die veel spullen met aanhangwagens vervoeren, maken voor het afdekken van hun lading gebruik van dekzeilen, die via de zeilringen worden vastgezet. Een zeilring moet dan natuurlijk wel sterk en betrouwbaar zijn en niet uit kunnen scheuren. Een voordeel van het gebruikmaken van zeilringen van goede kwaliteit, is dat een kwalitatief sterke zeilring rotsvast bevestigd kan worden en daardoor veilig in gebruik is. Verder gaat dit type ringen lang mee. Een goede zeilring van staal, aluminium of koper is namelijk voorzien van een roestwerende laag, die de ring langer laat meegaan en in betere conditie houdt. Verder is een derde voordeel dat het mogelijk is om te kiezen voor uiteenlopende maten, kleuren en soorten. Op die manier kan de zeilring visueel perfect afgestemd worden op het zeildoek en oogt het zeil mooi en verzorgd. Een pluspunt van een zeilring dat evenmin van belang is, is de lage prijs. Zeker als je kiest voor een bulklevering van 100 of 1000 stuks ben je als afnemer voordelig uit.

 

Ga voor de juiste ring

 

Bekijk nu het aanbod zeilringen van een betrouwbare en professionele leverancier met een zorgvuldig samengestelde collectie ringen. Ringen voor de best mogelijke prijs in de branche!