Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Dienstverlening

Wat kan de cv-ketel installateur in Alpen aan den Rijn voor je betekenen?

De cv-ketel installateur in Alphen aan den Rijn doet meer dan alleen maar een nieuwe cv-ketel plaatsen. Hij pleegt ook onderhoud en verhelpt storingen. Als je een onderhoudscontract hebt dan wordt de ketel jaarlijks of tweejaarlijks schoongemaakt. Dat is belangrijk. Hiermee verleng je namelijk de levensduur. Een cv-ketel aanschaffen is namelijk een kostbare aangelegenheid. Zeker als je kiest voor een superzuinige hr-ketel die ook voor warm water zorgt. Met goed onderhoud gaat je ketel gemiddeld vijftien jaar mee, maar vaak nog langer.

Overstappen op de warmtepomp?

Steeds meer huishoudens stappen over op de warmtepomp. Zodra een cv-ketel aanschaffen aan de orde komt, is het goed om hier serieus over na te denken. Steeds meer huizen gaan ‘van het gas’ af. Over enkele decennia zal het gebruik van aardgas vrijwel helemaal zijn gestopt. De cv-ketel installateur van dit bedrijf speelt daar nu al op in. Ze specialiseren zich in het plaatsen van hybride warmtepompen en volledig elektrische pompen. De overheid wil dat vanaf 2026 geen nieuwe gasgestookte cv-ketels meer worden geplaatst. Er zijn op deze regel wel uitzonderingen, zoals monumentale panden die niet goed kunnen worden geïsoleerd. Meer informatie vind je op www.cv-zeker.nl

Koop je cv-ketel of warmtepomp bij een erkende installateur

Wil je een cv-ketel aanschaffen? Dan kun je terecht bij CV Zeker B.V.. Dit bedrijf levert de beste oplossing om jouw huis te verwarmen. Of dat nu een warmtepomp of een cv-ketel gaat worden. De cv-ketel installateur zorgt ervoor dat je er snel weer warmpjes bij zit. De plaatsing van een ketel of pomp duurt doorgaans niet langer dan een werkdag. Nieuwe ketels zijn doorgaans zeer degelijk. De kans dat je te maken krijgt met een storing is dan ook een stuk kleiner dan bij een ketel die al op leeftijd is. Wacht dus niet langer en schaf hem vandaag nog aan.