Weekendje weg? Van der Valk arrangement!

Een momentje voor uzelf of met elkaar kunt u soms goed gebruiken. Zo kan het ontspannend werken om een mooie boswandeling te maken door de natuur of een bezoek te brengen aan een Wellness. U kunt er ook voor kiezen om dit te combineren met een overnachting. Zo staat u weekend compleet in het teken van ontspannen en hoeft u even nergens meer aan te denken.

Geniet van korting

Een weekendje weg kan soms wat duurder uitvallen dan gewenst. Daarom is het belangrijk dat u van tevoren op onderzoek uitgaat. Maak eerst uw keuze voor de gewenste locatie en het type activiteit wat u wilt doen. Wanneer uw deze factoren weet, kunt u op zoek gaan naar de beste aanbieding. Wist u bijvoorbeeld dat een samengesteld arrangement bij een hotel vaak voordeliger is dan een losse overnachting met ontbijt en activiteit? Zo boekt u een samengesteld pakket die aansluit op uw wensen. Bij Van der Valk vindt u vaak voordelige arrangementen voor een heerlijk weekendje weg. Daarnaast zitten de hotels verspreid door heel Nederland en heeft u daardoor een ruime keuze uit locaties.

Arrangement, wel zo handig

Als u een Van der Valk arrangementen boekt, dan mag u gratis gebruik maken van de faciliteiten in het hotel. Zo zijn er verschillende hotels met een uitgebreide Wellness waar u even kunt bijkomen in de sauna. Bent u op zoek naar meer luxe? Neem dan een schoonheidsbehandeling tegen betaling in de beautysalon. Om te ontspannen tijdens uw nachtje weg hoeft dus helemaal het hotel niet te verlaten. Een tip: bekijk ook eens de Wellness arrangementen van Van der Valk. Zo kunt extra voordelig genieten van bijvoorbeeld een massage.

Vroegboek korting

Weet u ruim van tevoren wanneer u een nachtje weg wilt boeken? Dan biedt Van der Valk speciale tarieven aan voor een voordelig verblijf. Dan biedt Van der Valk viermaal exclusieve vroegboekkorting aan bij verschillende Van der Valk hotels. U boekt dan twee weken lang tegen een zeer voordelig tarief voor het volgende seizoen. Wilt u niet zolang wachten en op korter termijn een nachtje weg? Kies dan voor een actie bij Van der Valk op de aanbiedingen pagina. Hier vindt u de beste aanbiedingen op een rij bij de Van der Valk hotels.

https://www.valkverrast.nl/