Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Dienstverlening

Werk veilig met de beste boomkwekerijmachines

Het werken met professionele boomkwekerijmachines maakt het werken in de kwekerij voor bomen niet alleen gemakkelijker maar ook veiliger. Datzelfde geldt bijvoorbeeld voor een machine die onkruid verwijdert. Die laatste zorgen ervoor dat de bomen, die jong en kwetsbaar zijn, ongestoord kunnen groeien. Sommige soorten onkruid groeien razendsnel en verstikken jonge bomen als ze niet op tijd worden weggehaald. Onkruid dat zich om de stam en takken slingert kan de boom verstikken. Als die niet genoeg zuurstof kan opnemen sterft hij natuurlijk onherroepelijk af. Dat betekent dat bomen verloren gaan voor de oogst en dat is uiteraard niet de bedoeling.

Kies voor machines van de ervaren professional

Bij Schrauwen Machines Zundert weten ze alles van de boomkwekerij. Hun boomkwekerij machines worden dan ook niet voor niets door geheel Nederland gebruikt. Van noord tot zuid, van Wernhout tot Middelburg en van Groningen tot Apeldoorn. Het gebruik van de juiste boomkwekerijmachines levert mooie, maar vooral gezonde en sterke jonge bomen op die voor jarenlang plezier kunnen zorgen op de plek waar ze uiteindelijk terechtkomen. Steeds meer wijken in Nederland worden vergroend. Zelfs gebouwen worden ‘aangekleed’ met planten, struiken en zelfs bomen. Niet alleen omdat een groene omgeving er mooi uitziet. Bomen vangen CO2 in de lucht en dat is in deze tijd van stikstofproblematiek natuurlijk heel erg belangrijk.

Gebruikt u al de beste machines in uw boomkwekerij?

Bent u op zoek naar mechanische onkruidbestrijdingsmachines? Dan bent u bij Schrauwen in Zundert aan het juiste adres. Al sinds de jaren 60 van de vorige eeuw worden hier boomkwekerij machines gemaakt van de allerhoogste kwaliteit. Met deze boomkwekerijmachines wordt het poten, verzorgen en rooien van jonge bomen een bezigheid waar u of uw personeel optimale voldoening uit zal halen. Wilt u ook het beste voor uw boomkwekerij? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. U vindt de contactgegevens op de website. Uiteraard kunt u ook contact opnemen voor het inwinnen van nadere informatie.