Zakelijke telefonie

Zakelijke telefonie oplossingen koop je regionaal waardoor jij geld bespaart en een betere service krijgt. Je regionale telecomspecialist integreert je vaste en mobiele telefonie vanaf drie werkplekken. Via onze website brengen we je in contact met de beste zakelijke telefonie specialisten.

Meer informatie? Mail

Zakelijke telefonie oplossing
Zakelijke telefonie oplossingen voor het MKB

Je bespaart tot 60% op basis van zeven richtlijnen:

Het voordeel van een specialist in jouw regio is de snelle service. Is er een supportvraag, dan is de supportmedewerker snel ter plaatse. Door bij jou ter plaatse te kijken wordt maatwerk uitgewerkt. Je krijgt de meest optimale, betaalbare, flexibele en toekomstgerichte telefonie oplossing.

Regionale specialist

Jouw regionale specialist komt met kostenbesparende oplossingen, waarbij ook je huidige apparatuur wordt beoordeeld. Samen met jou creëert hij of zij een maatwerk oplossing voor kantoor, thuis of onderweg. Hierbij wordt gekeken welke apparatuur herbruikbaar is. Jouw medewerkers communiceren in één netwerk ook als ze thuis werken of onderweg zijn.

De oplossing die voor jou wordt gekozen is state of art en is toekomst gericht. Flexibiliteit en schaalbaarheid en zijn kernwoorden die terugkomen in de uitwerking. Alles duidelijk, dan kan de implementatie van jouw zakelijke telefonie oplossing snel plaatsvinden.