Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Dienstverlening

Alle Rommel Opgeruimd, de perfecte hulp bij het ontruimen van woningen

Zoekt u een betrouwbare partij in de Randstad die u kan helpen met een huis leegruimen? Dan heeft u aan Alle Rommel Opgeruimd een uitstekende partij.

Alle Rommel opgeruimd is een familiebedrijf dat al vele jaren helpt bij het ontruimen en leegruimen van verschillende ruimtes. Het bedrijf wordt geleid door Wilfred Meier Nolte en naast hem staat een vast team medewerk(st)ers. Elke ruimte die wordt leeggeruimd wordt als een discrete aangelegenheid gezien, er wordt dan ook altijd zeer respectvol omgegaan met alle spullen. Vaak moeten woningen leeggeruimd worden in verband met een overlijden en u wilt natuurlijk niet dat de inboedel van uw dierbare op straat komt te staan, in een vuilcontainer terecht komt of dat er hardhandig mee omgegaan wordt. Het team van Alle Rommel Opgeruimd pakt de gehele inboedel zorgvuldig voor u in. Meubels worden netjes met verpakkingsmateriaal verpakt. Vervolgens wordt alles in een blanco vrachtwagen gezet zodat de inboedel discreet afgevoerd kan worden. Desgewenst zal Alle Rommel Opgeruimd de inboedel van uw dierbare aan een goed doel schenken.

7 dagen per week bereikbaar

Alle Rommel Opgeruimd is 7 dagen per week bereikbaar, dus ook in het weekend kunt u contact opnemen. Om in contact te komen kunt u een mail sturen naar info@ allerommelopgeruimd.nl, bellen naar telefoonnummer 06-41568242 of het contactformulier op de website invullen, er wordt dan telefonisch contact met u opgenomen.

Er kan, nadat u telefonisch informatie heeft gegeven over de leeg te halen ruimte, een richtprijs gegeven worden. Maar beter is het om de ruimte te laten bezichtigen door Alle Rommel Opgeruimd, dan kan de scherpste prijs worden gemaakt. U ontvangt na een bezichtiging een schriftelijke offerte, deze offerte is gratis en vrijblijvend, u bent dus niet verplicht om met het bedrijf in zee te gaan. Gaat u akkoord met de offerte? Dan wordt er samen met u bepaald wanneer de woning of het appartement leeggehaald dient te worden.

Indien gewenst zal Alle Rommel Opgeruimd de leeggeruimde woning of appartement bezemschoon opleveren. Vaak dient een huurwoning bezemschoon opgeleverd te worden. Dit houdt in dat de ruimte niet alleen netjes wordt achtergelaten, ook moeten gordijnrails en vloerbedekking verwijderd worden en gaatjes in de muren gedicht worden. Alle Rommel Opgeruimd regelt dit allemaal voor u en zorgt ervoor dat de ruimte perfect opgeleverd kan worden.

https://www.allerommelopgeruimd.nl/