Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Eten en drinken

Bestel uw partycatering in Sittard snel en eenvoudig

Catering regelen in Sittard

Deze prachtige gemeente biedt altijd wat te doen. Zo zijn er in Sittard tal van festiviteiten en een gezellige centrum die u door het jaar heen kunt beleven. GeÔnteresseerd in meer informatie over wat er te beleven is in Sittard? Volg dan dit linkje. In zo?n feestelijke gemeente, is het dan ook niet vreemd dat velen zoekend zijn naar een cateraar, die van de hoed en de rand weet. Het maakt niet uit of u een zakelijk feestje organiseert of een prive feestje houdt. Voor de beste maaltijden uit Sittard komt u bij Happie. Maaltijden regelen voor jouw feestje of voor een bedrijfsbijeenkomst, babyshower of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Delivery. Via onze online bestelomgeving heeft u uw catering snel besteld. Maar welke mogelijke catering heeft Happie Delivery allemaal in Sittard? U bent aan het juiste adres voor heerlijke sandwiches en salades, de beste borrelhapjes, de meest tongstrelende diners, maar ook de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot het opruimen. Zowaar de vaat wordt gedaan. Dat is toch perfect?


 

Welke soorten catering leveren wij allemaal in Sittard?

Er zijn super veel opties bij Happie Delivery. Zo kunt u de volgende soorten maaltijden bij ons bestellen

 

Lunch bestellen of toch een high tea, buffet of BBQ?

De beste middag maaltijden laat je regelen Happie catering in Sittard. Voor een ieder zit er wel wat tussen|is er iets te vinden in ons assortiment|is er iets te vinden op onze site. Onze lunches bestaan uit heerlijke sandwiches, verse rauwkost, warme snacks, en zelfs diverse zoetigheden. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden per persoon verpakken. Zelfs wanneer u uw middagmaaltijden op meerdere plaatsen wilt laten leveren, dan is dat mogelijk.Happie Delivery maakt alleen gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen wij, net als vele, voor een gezondere natuur.  Wilt u u behoefte aan iets authentiekers dan een gebruikelijke lunch, dan kan je gaan voor een High Tea. Diverse menus bommetje vol met zalige hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld makarons, scones en smakelijke ciabattas met humus. Te bestellen voor grote groepen of kleinere samenkomsten. Heeft u dieetwensen? Wij houden er uiteraard rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is totaal geen obstakel.  Buffetten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De beste buffetten van Sittard , kan je wel zeggen. Ons assortiment is erg groot. U vindt van Hollandse menu?s tot visbuffetten! Daarnaast kunt u uw gerechten geheel op maat bij ons bestellen. Zo bepaalt u helemaal zelf welke gerechten wij op uw bijeenkomst serveren. Wilt u een zonnig feestje, onder de volle zon? Ga dan voor onze BBQ Catering! Dit kan u volledig door ons laten verzorgen. Of u nu gaat voor alleen het barbecue-pakket, of dat u wilt dat er een echte BBQ-koning naar uw locatie in Sittard komt. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s kunnen worden geleverd in heel Holland.

Borrelhapjes en tapas

Onovertroffen en originele borrelhapjes bestellen doet heel Sittard in de webshop van Happie. Met onze brede keuze zorgen wij dat iedereen z?n favoriete hapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaalDe hapjes worden bezorgd in alle steden van Nederland Bent u ook gek op deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapasmenu?s. Met keuze uit vele menus vindt u ten alle tijden het tapasmenu dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.