Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Bedrijven

Beste baantjes voor tieners!

Wanneer je in je puberteit zit, heb je vaak een drang om tijd door te brengen met vrienden en erop uit te trekken. Helaas kosten veel van deze uitjes, bijvoorbeeld naar de cinema of gaan bowlen, redelijk veel geld. Het is dan ook logisch dat je, vanaf dat je mag werken, op zoek gaat naar een baantje waarmee je je nieuwe levensstijl kan financieren. We zetten een aantal baantjes op een rijtje waarvoor je niet veel ervaring moet hebben en waarmee je redelijk goed geld kan verdienen!

 

1. Oppaswerk zoeken

Een eerste baantje dat ideaal is, is om oppaswerk te zoeken. Oppaswerk zoeken is niet moeilijk. Je kan namelijk in je omgeving rondvragen of iemand hulp nodig heeft of adverteren op sociale media. Wanneer je effectief contact hebt met ouders, presenteer je jezelf best zo deftig mogelijk. Je moet toch een goede invloed uitstralen, zodat ouders je vertrouwen om op hun kinderen te letten. Luister ook zeer goed naar de regels van de ouders, aangezien dat de kans verhoogd dat je de volgende keer terug mag komen

 

2. Verzorg tuinen

Wanneer je op het platteland woont, kan je kiezen om de tuinen en gazons van je buren te verzorgen Hiervoor moet je in het algemeen geen ervaring hebben, maar het kan helpen als je overweg kan met een grasmaaier of een zaag, anders leer je dit best voor je effectief begint aan je werkjes! Dit soort werk is trouwens vooral ideaal in de lente een zomer, aangezien je in de herfst en winter niet zo veel te doen gaat hebben.

 

3. Verkoop je creaties!

Of je nu goed bent in koekjes bakken of houdt van breien, het is een goed idee om je creaties te verkopen en zo wat geld te verdienen. Het is voor jou ook fijn, aangezien je zelf niet met tegenzin aan de slag moet, aangezien je al bezig bent met iets wat je leuk vindt!

https://www.oppasland.nl/oppaswerk/heel-nederland