Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Aanbiedingen

Koffiemachine

Bij Coffee Machine Depot USA weten we geweldige koffie en wat er nodig is om de perfecte kop te verkrijgen. We hebben het grootste assortiment nieuwe en gebruikte commerciële espressomachines, molens en apparatuur. Onze experts in espressomachines helpen u bij het vinden van de juiste commerciële barista-koffiemachine voor uw behoeften. Omdat espresso de hoeksteen is van elk café of restaurant, verdienen uw klanten elke keer een superieure koffie via onze zorgvuldig geselecteerde voorraad nieuwe en gebruikte commerciële espressomachines en -molens.

Koffiemachine kopen?

We zijn gepassioneerd door espresso en weten dat de beste espressomachines de allerbeste koffie zetten. Wij zoeken en onderhouden de beste tweedehands commerciële espressomachines en commerciële espressomolens zodat u voor minder geld een commerciële espressomachine van superieure kwaliteit krijgt.

We hebben met trots een breed assortiment gebruikte, tweedehands hoogwaardige commerciële espressomachines op voorraad, waaronder machines vervaardigd door , La San Marco, Rancilio, Casadio, La Marzocco, Kees Van Der Westen en meer.

Raadpleeg onze koopgids of bel ons voor hulp bij het kiezen van de juiste espressomachine voor uw behoeften.

Koopgids

De van tegenwoordig doen veel meer dan alleen een pot Joe brouwen. Sommige gemalen bonen, anderen schuimen melk voor speciale dranken zoals lattes en macchiato’s, en een paar brouwen zelfs ijskoffie. De uitgebreide laboratoriumtests van CR – en onze beoordelingen van topmodellen hier – kunnen u helpen de machine te vinden die geschikt is voor uw keuken.

En nieuwe functies zijn niet de enige verbeteringen die we de laatste tijd hebben gezien. “In de afgelopen jaren zijn koffiezetapparaten ook sneller geworden bij het brouwen”, zegt Ginny Lui, de CR-testingenieur die toezicht houdt op het laboratorium van het koffiezetapparaat.

Hoe er getest wordt

Voor koffiezetapparaten voeren we een brouwprestatietest uit en meten we de contacttijd (hoelang water binnen het bereik van 195 ° F tot 205 ° F blijft voor het brouwen). Voor koffiezetapparaten voor één portie evalueren onze technici de temperatuurconsistentie en de maatconsistentie van afzonderlijke koppen koffie. Dan weegt onze deskundige koffie-smaaktester.

Voor koffiezetapparaten met koud brouwsel beoordelen onze ingenieurs het gemak van schoonmaken, en onze deskundige smaaktester beoordeelt de smaak van elk brouwsel.

Alle drie soorten koffiezetapparaten ondergaan ook gemakstests om te evalueren hoe gemakkelijk het is om timers in te stellen, het reservoir te vullen en de machine in het algemeen te gebruiken. Voor de drip- en podmodellen bevat de algehele score ook gegevens op merkniveau over de voorspelde betrouwbaarheid en eigenaarstevredenheid uit ons jaarlijkse onderzoek onder CR-leden. U kunt alle resultaten zien in onze uitgebreide beoordelingen van koffiezetapparaten.

Hieronder vindt u beoordelingen van 10 van de beste koffiezetapparaten die momenteel op de markt zijn, in alfabetische volgorde (niet op rang). Ze omvatten modellen in drip, pod, malen en brouwen, zelfbediening en configuraties met één mok. CR-leden kunnen op elke modelnaam klikken voor meer gedetailleerde beoordelingen en recensies.

https://koffiemachine.org/