Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Verbouwen

Boekendozen en verhuisdozen van verhuisdozen.store

Je kamer herinrichten 101

Geloof het of niet maar het herinrichten van je kamer is complexer dan het inrichten van een lege kamer. Desondanks is het goed om de uitdaging aan te gaan en eens helemaal los te gaan. Onze eerste tip is om vooraf goed na te denken welke kant je op wilt en welke stijl je interessant lijkt. Denk hierbij niet teveel binnen de gebaande paden maar doe eens gek en laat je vooral niet beperken door je huidige inrichting. Mochten er bepaalde kleuren of meubelstukken niet meer in je nieuwe inrichting passen geef je de muur een nieuw likje verf, zet je wat meubels in de opslag of voer je ze af naar de plaatselijke kringloop.

Daarmee komen we meteen bij de tweede raadzame stap: het uitzoeken van je spullen. Stop de inhoud van je kasten en dressoirs in verhuisdozen en stop je boeken en breekbaar servies in wat stevige boekendozen. Het zou zonde zijn als deze spullen kapot gaan wanneer je de meubels verplaatst. Gooi de spullen die niet in je moodboard passen weg zodat je een frisse start tegemoet gaat. Minimalistisch wonen is helemaal hip en soms ook noodzakelijk gezien de huidige huizenmarkt. Onderschat vooral niet hoe ruimtelijk je een kleine kamer in kan richten!

Als je echt grondig te werk wilt gaan maak je een 3D moodboard. Als schetsen niet jouw ding is, gebruik dan technologie. Met bepaalde apps kan je plattegronden en realistische kamerindelingen maken op basis van de afmetingen van de betreffende kamer. De meeste apps zijn gebruiksvriendelijk en uitgebreid waardoor een diploma in interieurontwerp geen vereiste is. Door een centraal punt te kiezen heb je een uitgangspunt voor je inrichting. Bij de meeste kamers is dit het geval, maar dat hoeft niet de tv te zijn. Het centrale punt kan ook een bed, openhaard of bank te zijn. Wees niet bang om je ruimte op te vullen en zet niet alles tegen de muur. Zodra je een centraal punt hebt gekozen in je kamer valt de rest vanzelf op zijn plek.

https://verhuisdozen.store