Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Telefonie

Waarom je ook in 2022 nog een telefoonhoesje nodig hebt

Geef toe, het is ons allemaal wel een keer overkomen. Tenminste, als je een smartphonegebruiker hebt. Waar we het over hebben? Nou, dat je telefoon een keer onbedoeld en ongelukkig uit je broekzak viel en met een doffe klap op de grond viel. Je schrikt je een hoedje en ademt even diep in en uit, om vervolgens de schade op te nemen. Heeft je telefoon(scherm) het overleefd? Werken alle functies nog? Hoewel telefoonfabrikanten er alles aan doen om de telefoons elk jaar weer een beetje sterker te maken, zijn en blijven ze kwetsbaar voor schade van buitenaf. Je doet er daarom verstandig aan een stevig telefoonhoesje te kopen, bijvoorbeeld van Casimoda. Zij zijn al ruim 8 jaar marktleider op het gebied van leuke telefoonhoesjes in de Benelux. In dit artikel zetten we de hoesjes trends voor je op een rijtje.

Marmer hoesjes zijn nog lang geen verleden tijd

Trek die marmeren telefoonhoesjes maar uit je hoesjes-garderobekast, want ze zijn nog lang geen verleden tijd. Sterker nog, je maakt er juist de blits mee. Een marmerlook is stijlvol, trendy en vooral tijdloos. Je slaat de plank dus nooit mis. Bij Casimoda vind je niet alleen iPhone cases in verschillende marmer uitvoeringen, maar ook de nieuwste Galaxy S22 hoesjes worden ruimschoots vertegenwoordigd.

Deze modekleuren domineren

Spicy groen, het welbekende denim blauw, heldergeel en vurig oranje. Het zijn de belangrijkste modekleuren van 2022. Vind je deze trendkleuren nog wat té overweldigend om direct in jouw outfit te verwerken? Overweeg dan eens om het als subtiele kleurtint terug te laten komen in een accessoire, zoals bijvoorbeeld een riem, haaraccessoire of smartphonehoesje.

Minimalistisch design

De uitdrukking ‘less is more’ wordt niet zonder reden vaak genoemd. Het is een pakkende uitspraak, dus doe daar dan ook je voordeel mee. Met een minimalistisch design weet je zeker dat je altijd en overal goed zit, ongeacht of je nu naar werk gaat of je nieuwe dansmoves laat zien op een festival deze zomer.