Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Vakantie

Boomhut glamping

Vakantie is bedoeld om te ontspannen. Maar het is ook de perfecte gelegenheid om nieuwe dingen te ontdekken en avonturen te beleven. Boek daarom dit jaar eens een boomhut als vakantie-accommodatie. Niet zo een wrak bouwwerkje van de kinderen uit de buurt, maar een volwaardige boomhut, of zelfs een cottage.

Waar vind je zoiets, vraag je jezelf misschien af. Wellicht heb je ooit verhalen gehoord of foto’s voorbij zien komen. Maar een boomhut boeken doe je niet zomaar, toch?

Bij www.glampings.com boek je een boomhut met hetzelfde gemak als waarmee je een hotel of een kampeerplek reserveert. Gewoon, in een paar kliks. Wat je daarvoor krijgt is echter een stuk aparter.

Dromen in een boomhut

Een boomhut is toch een droom? Als kind droomde je al van slapen in een boomhut. En als je eerlijk bent moet je toegeven: eigenlijk ben je die droom nooit ontgroeid. En nu kan het.  Met boomhut glamping geniet je maximaal. Je hebt comfort én natuur!

Wanneer je een boomhut boekt via onze site hoef je niet bang te zijn voor ongemakken, want we zijn enorm kritisch. Alleen de comfortabelste boomhutten weten ons hart –en daarmee een plekje op de site- te veroveren. Het zijn volwaardige vakantiehuisjes, met echte bedden, een eenvoudige keuken en natuurlijk elektriciteit.

Bovendien maken de boomhutten deel uit van een grotere luxe glamping. Als gast liggen de faciliteiten van de glamping aan je voeten. Letterlijk aan je voeten, want vanuit je boomhut heb je niet alleen zicht op de omgeving, maar je want je ook koning van de glamping.

Verrassend voordeligerrassend voordelig

Het zal je verbazen hoe voordelig het is om een boomhut op de glamping te boeken. Geen wonder dat ze enorm populair zijn. Gezinnen vieren hun zomervakantie met de kinderen, stellen vinden in de boomhut glamping een perfect plek voor een romantisch samenzijn. Wees er dus snel bij. Maar pas op. De kans bestaat dat je aan het eind van je vakantie helemaal geen zin hebt om naar huis te gaan…