Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Afvalverwerking

Bouwcontainer

Een bouwcontainer is een essentieel hulpmiddel bij het opslaan én verwerken van bouwafval. Wilt u kleine verbouwingswerken doorvoeren in of rond uw woning of tuin? Of misschien heeft u wel grootse plannen bij het renoveren van uw bedrijfspand? Hoe dan ook bestaat de kans dat u met bouwafval te maken krijgt. In dat geval is het een goed idee om op een speciaalzaak als Bouwbak te vertrouwen, die u kan helpen om het opslaan én vervoeren van dat afval tot een goed einde te brengen.

 

Bouwbak helpt u bij het opslaan van alle soorten bouwafval 

Bouwafval is een brede term die heel wat verschillende soorten afval omvat: stukken beton, ijzeren staven die bij bouwwerken worden gebruikt, en alle afval dat bij sloopwerken wordt verkregen. Dit soort afval kan natuurlijk niet zomaar in de vuilbak worden gegooid en vereist een speciale verwerking. Een bouwcontainer van Bouwbak kan u daarbij helpen.

Verschillende formaten containers

Bouwafval containers zijn er in uiteenlopende soorten en formaten. Wilt u kleine sloopwerken of verbouwingen doorvoeren in uw woning? Dan is een kleiner model, bijvoorbeeld van 3 m3 of 5 m3, ideaal. Gaat het om sloopwerken van een heel pand of bouwcomplex? Dan is een grotere container (of meerdere containers) aangeraden. Hoe dan ook kan Bouwbak u precies de bouwcontainer bieden die u nodig heeft.

Het grote voordeel van een beroep doen op Bouwbak is dat het afval naderhand ook voor u speciaal wordt getransporteerd. Op die manier kunt u zich enkel en alleen bezighouden met de werken zelf. Bouwbak.nl neemt de rest voor zijn rekening!