Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Bedrijven

Hoe zet je je loterij abonnement stop?

Vastzitten aan een abonnement is voor veel mensen nu een probleem. Zo moet je namelijk elke maand een bepaald bedrag betalen of een dienst of een product af te nemen. Dit kan sterk variëren. Zo is er natuurlijk het bekende telefoonabonnement wat veel mensen hebben. Met dit abonnement heb je als gebruiker recht op een x-aantal belminuten, een x-aantal Sms’jes en een x-aantal MB’s/GB’s  per maand. Bij sommige abonnementen is het ook mogelijk om voor een extra bedrag per maand ook een nieuwe smartphone erbij te krijgen.

Let op!

Vaak denken mensen dat het interessant is om te kiezen voor een abonnement met telefoon. Niets blijkt echter, minder waar. De kosten voor de telefoon die je maandelijks betaald voor de telefoon zijn hoger dan de prijs van de telefoon. Mensen die de prijs van de nieuwste iPhone niet kunnen betalen kiezen vaker voor een abonnement waarbij ze de telefoon ook krijgen. Toch moet je je dan afvragen of dit wel handig is. Het abonnement loopt namelijk vaak lang waardoor je dus ook lang moet betalen voor het abonnement. Bovendien kun je er vaak ook niet snel onderuit komen.

 

 

BKR-registratie

Het abonnement met de telefoon inbegrepen bezorgt veel mensen ook een ongewenste BKR-registratie. Dit houdt in dat je een register komt te staan waarin men bijhoudt wie nog een lopende lening heeft. Deze registratie zorgt er dan voor dat je minder geld kunt lenen bij de aankoop van een huis. De bank zal je dan dus niet altijd de benodigde hypotheek kunnen geven. Kijk dus hier dus mee uit. Begrijp dus ook al van tevoren welke risico’s er zijn verbonden en die leuke iPhone bij dat abonnement van die provider.

Hoe kun je de bankgiroloterij opzeggen?

Niet alleen abonnementen met een telefoon kunnen ervoor zorgen dat je in de problemen geraakt. Zo zijn ook de loten die men maandelijks kan afnemen bij de bankgiroloterij of postcode loterij een probleem. Deze lopen namelijk door zonder dat iemand het door heeft. Bovendien bedenken deze bedrijven vaak acties waarbij iemand makkelijk kan instappen met bijvoorbeeld een korting. Vervolgens wordt er dan niet goed bij vermeld dat men dan vervolgens vast zit aan deze loten. Maar hoe kun je de bankgiroloterij opzeggen? Nou, dat kan door deze term op Google in te geven vervolgens krijg je dan diverse webpagina’s die je kunnen helpen bij het opzeggen hiervan.

https://www.123opzeggen.nl/loterij/bankgiro-loterij/opzeggen

Gerelateerde artikelen

Led verlichting online kopen

De mooiste houtbewerkingen aan uw woning

Beste baantjes voor tieners!