Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Electronica en Computers

De GPS tracker biedt u naast uitstekende beveiliging ook een sluitende kilometerregistratie

In tijden waarin u met uw telefoon precies kunt zien waar u bent en bent geweest, met apps uw bestellingen en bezorgers kunt volgen en zelfs met een app de locatie van uw partner kunt volgen, staat het volgen van uw voertuig of wagenpark nog in de kinderschoenen. Waarom zou u een GPS tracker in uw auto plaatsen? We zochten het voor u uit.

Beveiliging met GPS tracker

GPS zit tegenwoordig in alles. Van uw telefoon, smartwatch tot kinderhorloge aan toe. Heeft u er wel een overna gedacht om een GPS tracker in uw auto te installeren? Niet alleen handig zodat u weet waar de wagen is, ook met het oog op beveiliging is het ideaal. Wordt er gerommeld met de auto? Dan wilt u dat weten. Wordt de auto weggesleept of verduisterd? Dan wilt u dat weten. Maar ook wanneer de auto een veiligheidszone verlaat, is dat iets dat u wilt weten.

Sluitende kilometerregistratie

Een minder bekend voordeel van de GPS tracker in uw auto is dat het systeem ook een sluitende digitale kilometerregistratie kan bijhouden. Ideaal, omdat u uw kilometers anders handmatig zou moeten bijhouden, en dat is helemaal niet handig als je veel ritten op een dag maakt. Wilt u ook geen bijtelling betalen? Dan moet u minder dan 500 kilometer privé rijden in een kalenderjaar. En dat aantonen kan heel makkelijk met het kilometerregistratiesysteem.

Inzicht in CO2-uitstoot van uw wagenpark

En als u toch bezig bent met de GPS tracker in uw auto, is het goed om eens stil te staan bij de CO2-uitstoot van uw wagenpark. Steeds meer aanbestedingen en opdrachten, maar ook ISO vereisten, vragen om inzicht en verbetering van de co2-afdruk van uw onderneming. De GPS tracker biedt de mogelijkheid om de uitstoot per wagen en in totaal in te zien en hier als bedrijf op in te spelen en te verbeteren.

https://www.trackjackeurope.com/kilometerregistratie/