Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Boeken en Tijdschriften

De Nederlandse boekenuitgeverij met excellente kunstboeken

Heeft u een fascinatie voor de oude Romeinen? Bent u ook eindeloos geïntrigeerd door kunst dat deze voorvaderen van het moderne Italië achterlieten, voor ons om te ontdekken? Dan moet u zeker eens het boek “Sterven in schoonheid – de wereld van Pompeï en Herculaneum” bekijken. In dit boek van de Nederlandse boekenuitgeverij Waanders Uitgevers vindt u de mooiste prenten van deze bijzondere plaatsen.

Treed de Romeinse wereld binnen dankzij prachtige geïllustreerde pagina’s

Wanneer u door “Sterven in schoonheid – de wereld van Pompeï en Herculaneum” bladert, zult u zich al snel verliezen in het oude Rome. Wellicht bent u zelf al eens bij de verloren stad Pompeï geweest, aan de voet van de vulkaan de Vesuvius. Misschien heeft u het zwavel van de vulkaan kunnen ruiken dat ooit de ondergang betekende van de inwoners van deze stad. Ook wanneer dat niet het geval is, is dit boek van de Nederlandse boekenuitgeverij Waanders Uitgevers een heus genot om doorheen te bladeren. Het boek is groot van formaat. De afmetingen zijn 24 x 29,5 cm. U heeft dus een stevig boek in handen, waar u het beste van kunt genieten in een comfortabele zitstoel of wanneer u deze op een tafel legt. Als koffietafel item is het ook een zeer geslaagd object.

De mooiste illustraties

Door de vele illustraties die in dit boek zitten – 152 stuks, om precies te zijn – waant u zich in het prachtige Pompeï en Herculaneum. Het boek is gebonden in een soepele integraalband die zeer stevig is en niet zomaar verslijt. De hoogstaande kwaliteit is uiteraard een kenmerk van deze Nederlandse boekenuitgeverij. Of u nu voor dit boek gaat, of voor een van de vele andere prachtige exemplaren, bij Waanders Uitgevers vindt u altijd een mooi boek. Naast boeken over historie, zijn er nog boeken over architectuur, kunst, fotografie en natuurlijk mode en lifestyle. U vindt het allemaal bij deze Nederlandse boekenuitgeverij.