Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Horeca

Uw bedrijfsfeesten plannen op een sfeervolle locatie

Wilt u uw bedrijfsfeesten plannen en organiseren op een bijzondere locatie? Kies dan voor de zalen van Event-& Partycentrum Het Witte Paard. Dit partycentrum bevindt zich aan de rand van Nootdorp, in de provincie Zuid-Holland, en is goed bereikbaar vanwege de vele uitvalswegen. U organiseert op deze locatie allerlei soorten feesten en (bedrijfs-)evenementen. Denk bijvoorbeeld aan personeelsfeesten en jubileumfeesten, maar ook voor huwelijksvoltrekkingen en verjaardagen is deze locatie uitermate geschikt. Het centrum beschikt over drie verschillende zalen met elk een eigen capaciteit. Als u een groot gezelschap verwacht, is het mogelijk om de zalen bij elkaar te voegen.

Diverse opties voor het plannen van uw bedrijfsfeest

Wilt uw medewerkers verrassen en originele bedrijfsfeesten plannen? Het enthousiaste team van organisatoren van dit partycentrum in Zuid-Holland staat voor u klaar. Zij hebben jarenlange ervaring in de organisatie van verschillende soorten feesten. Hierbij zijn diverse opties mogelijk, zoals themafeesten. Ook heeft u keuze uit opties voor het diner. Denk bijvoorbeeld aan een walking dinner of een uitgebreid dinerbuffet. Er kunnen ook warme en koude hapjes geserveerd worden. Als u een feest organiseert bij Event-& Partycentrum Het Witte Paard kunt u rekenen op ervaren bediening en goede begeleiding van een enthousiast team. Er wordt hier altijd rekening gehouden met uw persoonlijke voorkeuren en wensen voor het feest. Wilt u bijvoorbeeld een workshop plannen op de feestavond? Dat is zeker mogelijk. Ook is het mogelijk om entertainment te plannen op uw bedrijfsfeesten, zoals livemuziek.

Organiseer een feest op een sfeervolle locatie

Bent u ervan overtuigd dat het plannen van uw bedrijfsfeesten op deze locatie een uitermate goed idee is? Neem dan contact op met het team van dit partycentrum in Zuid-Holland. Zij nemen graag alle mogelijkheden met u door en kijken daarbij naar uw wensen. Vraag een offerte aan via de website of benader de organisatoren om de opties te bespreken.