Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Horeca

Deze Italiaanse ijscoman heeft overheerlijk ijs

De zomer komt er weer aan, en daarbij kan ijs niet ontbreken. Wanneer het warm weer is, krijgt iedereen haast automatisch zin in ijs. Uiteraard wilt u wel liefst lekker en ambachtelijk ijs. Daarvoor rekent u op Italian Icecream. Deze geweldige Italiaanse ijscoman kunt u inhuren voor allerhande evenementen. Bent u van plan om deze zomer een feest te organiseren? Schakel hen dan in! U vindt hen ook op locatie bij het Kunstmuseum in het Statenkwartier en bij het Vredespaleis in Den Haag. Geniet van overheerlijk ijs!

Geef een unieke toets aan je evenement

Organiseert u binnenkort een evenement, zoals bijvoorbeeld een huwelijk, een jubileum, een communiefeest of een grote reünie? Dan is het echt een goed idee om deze Italiaanse ijscoman in te huren. Zo kunnen uw gasten genieten van de allerheerlijkste smaken ijs. Denk bijvoorbeeld aan fruitige smaken als aardbei, banaan, bosbessen, citroen, kokos, mango, meloen of sinas. Of houden uw gasten eerder van chocolade, karamel, stracciatella of mokka? Ook dat is mogelijk. Ze hebben zelfs heel speciale smaken als cake, gember, honing, kaneel, speculaas, stroopwafel en tartufo. Hiermee kunt u zeker en vast uitpakken! Het ijs is op ambachtelijke wijze gemaakt met volle boerenmelk. Het is gemaakt met veel liefde en dat proeft u. Zowel jong als oud worden enorm vrolijk van dit verrukkelijke ijs. Zo wordt uw evenement een waar festijn!

Contacteer deze ijscoman en proef het heerlijke ijs zelf

Heeft u interesse om deze ambachtelijke Italiaanse ijscoman in te schakelen voor uw evenement? Neem dan zeker contact met hem op. U vindt alle informatie die u nodig heeft op zijn website. Indien u vragen heeft, kunt u hem ook steeds contacteren. Aarzel niet langer en contacteer hem! U zult zien dat het ijs meer dan overheerlijk is. Zo’n goed ijs heeft u nog nooit geproefd!