Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Aanbiedingen

Dit zijn de redenen waarom jij de schoonmaak uit handen moet geven!

Dit zijn de redenen waarom jij de schoonmaak uit handen moet geven!

Bij het schoonhouden van een bedrijfsruimte komt veel meer kijken dan je in eerste instantie denkt. Dat is dan ook de voornaamste reden dat merendeel van de bedrijven ervoor kiest om de schoonmaak van het kantoor uit te besteden aan een professioneel schoonmaakbedrijf. Het inschakelen van zo’n schoonmaakbedrijf bespaart je ook weer tijd in het maken van een schoonmaakrooster of de inkoop van schoonmaakmiddelen. In deze blog zetten we de belangrijkste redenen om de schoonmaak uit te besteden op een rijtje.

 

Bespaar kosten door uitbesteding

Als ondernemer weet je: tijd is geld. De kosten van het schoonmaken van een kantoor gaan niet alleen over het kopen van schoonmaakbenodigdheden. Denk ook aan personeelsmanagement, ziekteverzuim, vakantiegeld en kostbare verloren tijd bij het inzetten van uw personeel  voor schoonmaakwerkzaamheden. Daarnaast werken professionele schoonmaakmedewerkers vaak veel sneller en efficiënter  dan hun ongetrainde medewerkers. Investeer in eerste instantie  in het uitbesteden van schoonmaak, maar door deze uitbesteding worden andere kosten bespaard.

 

Een beter milieu door uitbesteding

Professionals weten precies welke werkwijzen, materialen en schoonmaakmiddelen passen bij jouw pand en jouw wensen. Dit geeft u niet alleen het beste resultaat, maar het uitbesteden van je bedrijfsgebouw reiniging aan een professioneel schoonmaakbedrijf is ook nog eens de meest milieuvriendelijke manier van werken. Bij het uitbesteden van de schoonmaak kun je rekenen op de inzet van de beste mensen en middelen. De schoonmaakproducten reinigen niet alleen effectief, ze voldoen ook aan de milieueisen. Verantwoord en duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker en  mag worden verwacht bij het uitbesteden van de schoonmaak. 

 

Je kunt rekenen op de beste kwaliteit

Als je er voor kiest om de schoonmaaktaken uit te besteden aan een professioneel schoonmaakbedrijf, dan worden er in de meeste gevallen vooraf afspraken gemaakt over het pakket. Je kunt daarin afspraken maken over de kwaliteit die je verwacht van het schoonmaakbedrijf. Je kunt bij het kiezen van een passend schoonmaakbedrijf vaak ook vragen om kwaliteitscontroles, zo kun je duidelijk zien wat de resultaten van de uitbesteding zijn. Een voorbeeld van een schoonmaakbedrijf is EW Facility Service, neem gerust eens een kijkje op de website van EW Facility en neem bij vragen zeker contact op met de klantenservice!

 

https://www.ew.nl/